Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

po čemu su top 6 tim, po tm :D

- pogledajmo realno, chelski je ubedljivo najmlađi tim u ligi, sa prosečnih 23,5 godina, su po 2 godine mlađi od arsenala ili liverpula, odn 3 godine mlađi od građanskog, to su top timovi koji se bore za titulu

- najbolji strelac i asistent tima je neki klinac koga je pep škartirao prošlog leta

- sve to govori o promeni strategije uprave, o odustajanju od igranja lš i borbe za titulu u dogledno vreme, o traženju statusa evertona, stabilnog pl, o strahu da im se neponove uspesi iz 80-tih kada su 2 puta bili šampioni čempionšipa :happy:

• Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1685

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

1000

Posted

Па по резултатима из претходног периода, по улагањима односто финансијској моћи, вероватно и по квалитету тима.

То што су најмлађи у лиги би требало да ради у њихову корист.

Палмер им је свакако најбољи играч ове сезоне и вероватно једини који је за сада више него оправдао очекивања. Не бих рекао да га је Гвардиола шкартирао, он једноставно има такав принцип, ниси задовољан минутажом (или чиме год), хоћеш да идеш из клуба? Донеси одговарајућу понуду и изволи тамо су ти врата. То важи и за ове велике звезде а камоли за клинца који једва да је имао икакаву улогу у тиму до тог момента. На крају крајева продали су га за скоро 50 милиона евра.

За стратегију не знам, онај Амер делује као циркузант тако да питањеје у којем смеру ће ићи мада не бринем претерано за њих, тешко да ће се враћати на ниво Евертона у догледно време.

Но ово баш нема никакве везе са темом.

Posted
1 hour ago, johan nagel said:

На крају крајева продали су га за скоро 50 милиона евра.

Eh, jaka para, pa to jedva da je pola Antonija... :whistle:

(naravno, Palmer je za njega Platini lično)

Posted

Антони је злочин буквално, Тен Хага треба бановати заувек из фудбала само због тога, замисли инсистираш на оном циркузанту кога си већ тренирао и знаш каква је дилеја и колико је прецењен играч. Најгори трансфер у историји фудбала.

Слична прича је и са Мудриком, мада се за пола Челсијевих појачања то може рећи.

Posted

Mile Svilar odjavio reprezentaciju, nisu ni krenule pripreme za Euro a već pristižu prvi bočni udari :fantom: 

• +1 1
Posted

Pa dobro, stvarno je upao u generaciju gde golmana imamo za izvoz i ironija je da će pre videti mesto u prvom timu Belgije nego Srbije.

• +1 1
Posted (edited)

A dobro, Belgijanci su svoje šanse propustili, nas tek čeka procvat :fantom:

Edited by Milošica
Posted

Увек ми је некако и изгледала натегнуто та његова одлука да одабере Србију тако да ме ово и не изненађује, ако је тачно наравно.

Мада ако се уплашио ове наше конкуренције не знам зашто мисли да ће у Белгији да се набрани. Ајде Куртоа је тренутно повређен али имају још неколико солидних голмана, плус би Тибо требало да има још три, четири године на високом нивоу а у међувремену увек може да искочи неки млади талентовани голман, Белгијанци ионако само штанцују нове таленте константно.

Опет Белгија је мање више сигуран учесник великих такмичења док ми нисмо, плус цела ситуација око нашег савеза и фудбала генерално, не чуди ме да неко ко није одрастао овде гледа да ипак запали брже боље.

• +1 1
Posted

A pogotovo sto i ko je odrastao ovde gleda da zapali brze bolje... 

• +1 1
Posted

cekaj stani, milo svilar je debitovao za repstaciju, zar time nije stavljena tacka? kako sad opet da promeni?

Posted

Не знам тачно правило али мораш ваљда на бар два меча да наступиш тако некако а он је бранио само на једној пријатељској, тако да има право да промени репрезентацију.

• +1 1
Posted

Sad vec kad je prvi golman velikog tima ne isplati se ni menadjerima da se otimaju i guraju ga...

Posted (edited)

Ziva istina, sve se okrece

Kad se setim ere Kralja, Olivera, Dragoja, Cicovica, Koraca, Sase Stevanovica, Kocica, Sase Ilica 2, Radakovica i kompanije... Sad 2 sasvim dobra batalila, a imamo jos 3 dobra

S branicima potpuno obrnuto, najbolje da probamo one formacije iz doba kad su Madjari znali fudbal, 2-5-3 i opal 

Edited by Ratamahatta
  • +1 2
Posted

Naša repka uvek tako poslujetm u talasima, da ne kažem sinusoidama. 2010. smo imali odbranu za vrh sveta, ali suvo mudo u napadu, oronuli Žiga i ludi Pantelija. Sad imamo dva vrhunska napadača, ali i bušan sirac u odbrani. Nikako da se poklopi.

Ne pomaže ni to što se glupiramo sa selektorima već dve decenije (sa prekidima), pa smo možda i propustili pravi trenutak neke potentne momčadi.

• +1 1