Ted Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 (edited) nikada nisam do kraja shvatio fascinaciju navijača dresovima. mislim dizajn, boje i tako to. to je bre tema za modu i ulepšavanje kapiram da je ekonomski bitno, pošto neće da se proda u velikom broju ako je većini ružno. mene fudbal zanima, a mogu da nose i pamučnu belu majcu Arilje Edited August 29, 2022 by Ted 2 1 1 Link to comment
NevenMan Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 2 hours ago, Milosh76 said: A poseti i sediste Pume kad si vec u blizini...njihov tzv dizajner je glavni krivac i neko iz marketinga FSS. https://sportskicentarfss.co.rs/kontakt.php Njihov dizajner je odradio sta je neki debil u FsS zahtevao jebala ih kokos i slavna istorija Link to comment
Meazza Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 8 minutes ago, Ted said: nikada nisam do kraja shvatio fascinaciju navijača dresovima. mislim dizajn, boje i tako to. to je bre tema za modu i ulepšavanje Evo meni je to jedna od vaznijih stvari. 2 1 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 ima ljudi tj navijača kojima je estetika bitna da ne objašnjavamo kako i zbog čega, a pod dva u fudbalskom svetu dresovi su odavno postali ikonetm koje simbolizuju timski duh, taj dres i grb treba da deluju koheziono na one koji ga nose i one koji navijaju za nosioce @NevenMan mislim da se pumin dizajner apsolutno jišta nije pitao što se tiče grba, dobio je fajl i to je to, a dizajn su uradili jedinstven sa minimalnim razlikama uvek su bili jadovanska firma 4 1 Link to comment
James Marshall Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 ovo je baš ono skidanje s kurca angro s njihove strane, templejt i udri do zore Link to comment
Ratamahatta Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Puma i Kappa oni body dresovi pre 15-20 su bili baš kanal Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 nemački naai nikad mi nije bilo jasno zbog čega savez ne angažuje nekog domaćeg proizvođača(sad više ne znam da li uopšte postoje takvi) raspiše konkurs na akademiji primenjenih umetnosti sa jasno određenim smernicama, pa ako ne uspe prvi, onda se dodatno upute ovi sa najboljim idejnim rešenjima i onda pravac fabrika neko če reći lova, pa koliko je mogla puma da plati? kontra argument su desetine miliona koje će savez prihodovati od učešća Link to comment
nisam ja Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 dobri su dresovi. ljudi stalno traže razlog zbog kojeg će da budu povređeni i uvređeni. dresovi su legitiman razlog. 1 1 Link to comment
Meazza Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 Dresovi su legitimno interesovanje, hoces reci. Taman posla da budem uvredjen ako neka ekipa nosi ruzne dresove, njihov problem, ne moj. Link to comment
Lezilebovich Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 (edited) 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: nemački naai nikad mi nije bilo jasno zbog čega savez ne angažuje nekog domaćeg proizvođača(sad više ne znam da li uopšte postoje takvi) raspiše konkurs na akademiji primenjenih umetnosti sa jasno određenim smernicama, pa ako ne uspe prvi, onda se dodatno upute ovi sa najboljim idejnim rešenjima i onda pravac fabrika neko če reći lova, pa koliko je mogla puma da plati? kontra argument su desetine miliona koje će savez prihodovati od učešća Kako ces da prodajes te dresove, kroz ciji maloprodajni kanal ? Sigurno naai to ne zna. Onda sw dogovoris posebno sa sportviznom i nsportom, pa onda... deluje prekomplikovano, ali ne znam Edited August 29, 2022 by Lezilebovich Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 online sa sajta fss-a, sportvision, planeta, djak, maksi…….. Link to comment
Lo Zingaro Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ne zna se dal je odvratniji ili očajniji sa ovim brojem Svega sam se nagledao, ali ovo je najruzniji dres ikad igde. 4 Link to comment
Frank Pembleton Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 jel nam sad malo lakse? Čekaj, a ovo?....shiit has hit the fan. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted August 29, 2022 Share Posted August 29, 2022 to je neka random majica, svi ljubitelji fudbala znaju kako je izgledao dres svetskog prvaka koji su nosili rosi i drugari 3 Link to comment
Recommended Posts