November 19, 20213 yr 14 hours ago, Nikodije said: 2010. se antara svadja sa toletom oko plate + Disljenkovic menja nacionalnost. Island, Rusija, Jermenija. Edited November 19, 20213 yr by Plajvi
November 19, 20213 yr Trudiću se svojski da ne gledam i ne slušam Piksija kad priča o Žvalavom, ne mogu da se nerviram i mračim. Želim da verujem da je to donekle i taktika, da podilazi kretenu ne bi li ga ostavio na miru da radi svoj posao. I plus što Piksiju AV nije isto što i nama raji, jbg.
November 19, 20213 yr 1 hour ago, Valkyrie said: Želim da verujem da je to donekle i taktika, da podilazi kretenu ne bi li ga ostavio na miru da radi svoj posao Ako je to u pitanju, onda je Piksi apsolutni bogotac megacar
November 19, 20213 yr 15 minutes ago, Lancia said: Nije mi jasno, da li je on pozvao Mitra i rekao mu da će dati gol ili mu je to rekao još prilikom ispraćaja u avionu?
November 19, 20213 yr Pa nije on takav da uzima zasluge za to i da sam priča o tome, ali kažu ljudi koji ga znaju da je upravo tako bilo...
November 19, 20213 yr 4 minutes ago, simple red white said: Nije mi jasno, da li je on pozvao Mitra i rekao mu da će dati gol ili mu je to rekao još prilikom ispraćaja u avionu? Zvao je Piksija u toku utakmice i posavetovao ga da ubaci Mitra.
November 19, 20213 yr 12 minutes ago, Filozof manijak said: Zvao je Piksija u toku utakmice i posavetovao ga da ubaci Mitra. Znači (da pretpostavim) osim što završava za trenera u basketu on završava i za trenera u fudbalu. Dobro je dok ne otvori svoju menadžersku agenciju.