November 18, 20213 yr fss nema predsednika već neko vreme, što nije nikako uticalo na reprezentaciju. ili možda jeste, ali pozitivno. mada je tu, po svemu sudeći, najbitnije od svega što Piksi ima dovoljno autoriteta i moći da mu se ne može nametati ko bi trebao da igra, bude pozivan isl
November 18, 20213 yr 1 hour ago, Ted said: fss nema predsednika već neko vreme, što nije nikako uticalo na reprezentaciju. ili možda jeste, ali pozitivno. mada je tu, po svemu sudeći, najbitnije od svega što Piksi ima dovoljno autoriteta i moći da mu se ne može nametati ko bi trebao da igra, bude pozivan isl Da sačekamo sa objavljivanjem spiska putnika za Katar pre nego što poletimo. Ne sumnjam toliko u Piksija, već u druge, pa da ne podnese ostavku iz protesta. Ne pamtim kada se nismo samoubili na SP, pa još od 1982.
November 18, 20213 yr cak je najbolje bilo 1990, kada se drzava raspadala a nacionalne netrpeljivosti kuljale. reprezentacija je sacuvala koheziju i jednistvo i otisla u italiju i dobro odigrala. al tada smo imali osima koji je to sve drzao na okupu, da je tu bio neko drugi verovatno bi popucalo. posle toga sve same katastrofe, 98. igraci kupuju mesto u ekipi na mundijalu, 2006 sestko ubacuje sina, 2010. se antara svadja sa toletom oko plate, 2018. mentoli smenjuju muslina koji se plasirao, itd. nadam se da piksi moze da bude prvi koji ce sacuvati red i mir jos od osima. Edited November 18, 20213 yr by Nikodije
November 18, 20213 yr Evo veseli Rade Bogdanović se danima upinje i prenosi kako mu je Švabo pričao kako on sastavi spisak od 15 i onda da u savez da ovi popune ostatak.
November 18, 20213 yr Pa meni to ne izgleda neverovatno. Osim sto sam siguran da mu niko nije gurao Balju Zvaku i Meshu. To je njegovo maslo bilo. Edited November 18, 20213 yr by dragance
November 18, 20213 yr Savez ce uvjek biti savez, a prvenstvo je daleko.... Ono sto je blize je liga nacija. Ja bi da nas se sastavi u grupi sa BiH, Skotima, i Slovencima. To bi bilo i blizu i po mjeri League B Pot 1 Ukraine, Sweden,BiH,Iceland Pot 2 Finland, Norway,Scotland, Russia Pot 3 Serbia, Isreal,Romania,Ireland Ppt 4 Slovenia,Montenegro, Albania,Armenia
November 18, 20213 yr 12 minutes ago, radisa said: Ukraina, Rusija i Albanija... Ko najmanja bude pravio sranja, prolazi... pre neki dan nakon zavrsetka kvalifikacija procitah komentar na redditu da turci imaju desetak dana da objave rat italiji i portugaliji da ih izbegnu u barazu
November 18, 20213 yr 50 minutes ago, radisa said: Ukraina, Rusija i Albanija... Ko najmanja bude pravio sranja, prolazi... Rusija i Ukrajina su razdvojeni sigurno, a verujem da se posle drona ne bi zajebavali da sa Albanijom opet budemo u grupi
November 18, 20213 yr 27 minutes ago, pantelia said: Rusija i Ukrajina su razdvojeni sigurno, a verujem da se posle drona ne bi zajebavali da sa Albanijom opet budemo u grupi nazalost ne postoji pravilo da se mi i Albanci razdvojimo. Rusi i Ukrajinci sigurno razdvojeni, cak i sada za baraz