Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, radisa said:

Uzgred, nemaš Jugoslaviju na listi, za srce si me ujeo i to x2 :fantom:

Vid jesam stvarno :D

Mozda sam potisnuo, protiv Argentine smo isto bili blizu, te godine je Piksi bio bolji od Maradone a ekipa je imala solidan mentalitet sto se kaze, podigli su se na istom turniru od 1:4 do cetvrfinala. Ovo sto kaze Kums za Spaniju je isto tako bilo lozenje i 74-te, secam se jer imam Tempo iz tog vremena. Izgleda mi lakse da se moglo probiti u Italiji od Francuske 98, sta su tamo Talijani pobedjivali sve sa 1:0 dok nisu dosli Kanidja i sef. U finalu bi se sreli sa ekipom iz grupe a tu se nista ne zna. Secam se 82 da su nas pokrali al nije to dovoljno, dve godine posle isti il slican tim se nije proslavio na EP. Mislim da sad imamo tim vise za iznenadjenje nego sto smo imali ta prosla prvenstva, bar u brzini smo postali uporedivi, sto daje rezultat a talenta imamo sad i u napadu i na klupi. Ne vidim da je Hrvatska mnogo bolja od nas a iskreno sam sokiran kako smo odigrali svih 90 u Lisabonu, ne secam se neceg slicnog.

• Replies 42.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1675

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted

Gledam ono pojavljivanje na RTS, a posle aviona i svega.. Cini mi se da on zaista zvalavom ne pridaje znacaj do predsednickog. Ne znam koliko se moze ograditi od svega ostalog sto se desava/lo ali ima smisla ako moze. Piksi je stasao u jednoj zemljetini gdje je predsednik i ostale isntitucije nesto znacilo, a opet dovoljno rano da ne zagazi u mulj koji se potom natalozio. Povrh svega, druga kuca mu je bila Japan, gdje je uvrijezena tradicija postovanja (Car i sve to). Na licu mu sinoc citam da on zaista vjeruje da je cast da predsednik isprati momke, motivaciono i nista vise.

Posted

štos loženja tiče, mislim da je ‘74 bila neprevaziđena. prvo x sa brazilom, pa nesretni zair…

a onda hladni tuševi jedan za drugim

Posted

Štos loženja tiče Bjkeović menja Kokezu od proleća, tako da slobodno možete da prestanete sa istim

• +1 1
Posted
1 hour ago, radisa said:

Ja bih bio zadovoljan da do odlaska ne bude skandala, smene selektora, nametanja menandžerskih kombina, pritisaka da neko mora/ne mora da igra i sličnih stvari...

AKo to bude tako i ako bude bez bušenja sa svih strana, uspeh će doći...

Ma jok tebra...slusaj ispod...Pikseta se pobrinuo vec...

• Tužno 1
Posted
7 minutes ago, goofs said:

Štos loženja tiče Bjkeović menja Kokezu od proleća, tako da slobodno možete da prestanete sa istim

već ga je zamenio, samo da prođe kroz papiretm

imaš na onom snimku iz svlačionice posle utakmice, kad pixi kaže igračima “evo vam ga predsednik” i gura bika da ovi skaču sa njim

• Tužno 1
Posted
9 minutes ago, goofs said:

-> Skida Toleta sa zastave, stavlja Bjeku na istu i sprema proslavu titule ukradene komsinici.

• Wub 1
Posted

Ne slušate Žeksa, Bjeka je izdajnik, prodao se odavno.

Posted
21 minutes ago, SNARC said:

Ma jok tebra...slusaj ispod...Pikseta se pobrinuo vec...

:isuse:

Daj samo da prodjemo grupu. Bicemo prvaci neki drugi put.

• +1 1
Posted
1 hour ago, goofs said:

čitam da je u postupku izmena Statuta FSS. između ostalog menja se i deo koji bi omogućio Bjekoviću da sa svojih 75 leta bude predsednik. očigledno da sad ne može

tako se isto menjaju ustavi u nekakvim vukojebinama i tiranijama, kad vrhovni poglavar svega i svačega dođe u sukob sa nekim pravilom, pa ne može doživotno da vlada/ima 8 mandata za redom/nema dovoljno godina ili ima previše

moj predlog bi bio da se na zadžavaju samo na živima, da može predsednik da bude i pokojno lice......mislim, što ne bi. mada, možda ne mora da bude ni čovek. može i biljka ili životinja, npr. fikus/magarac. treba ispitati sve mogućnosti. to što je svuda nešto isto ne znači i da je dobro

alternativno, može predsednik republike da bude predsednik fss po položaju, pa da imenuje poverenika koji bi se bavio trivijalnostima svakodnevice. ionako se zna ko odlučije o broju klubova u ligi, davanju i nedavanju para isl

• +1 7
Posted (edited)

pa on svuda po drzavi vec imenuje svoje poverenike koji sluze samo da sprovode njegovu volju i koji se nista ne pitaju, taman posla da u fudbalu bude drugacije, a predsednik toliko voli fudbal. necemo se godinama oporaviti od takve selekcije kadrova i takvog nacina rada.

nasi mladi igraju nereseno sa farskim ostrvima, to je rezultat rada vucicevih kadrova u fudbalu.

Edited by Nikodije
  • +1 1
Posted

Moram da priznam da me je guranje lika od 75 godina pomalo iznenadilo, ne kapiram njegovu bitnost, ajde da je Zeka u pitanju pa i nekako, ali fakin Bjeković. Priznajem da ne znam priče koje stoje iza, ako neko zna, neka me prosvijetli. Ali kapirao sam da će FSS da pripadne nekom SNS prvoborcu, jurišniku, mladoj nadi, a ne da se vadi ovaj metuzalem koga se sjeća malo ko. Ono, prije mi je to bila pozicija za nekog mladog Nedića ili Vučka, taj tip. Ili zašto ne reći Danila. 

Posted

Pa tu mu je i trenutni rezultat bitan. Bar mora da pazi na A tim, sto i radi. Ne kazem da Bjekovic nesto zna samo ne moze u nekim delovima sporta da nacini sve po sebi, kao i za neke druge delatnosti. Unistice sve na duge staze jer mu sve ono posle njega nije bitno bitangi. 

Posted

Tole lopove je imao samo 77 godina kad je sklonjen sa funkcije. Kazem samo posto bih se zakleo da je imao jedno hiljadu.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Šta je fora sa tim metuzalemima na fudbalskim funkcijama, Bjeka je godište isto raspalog Toze, pritom 10 godina je imao pauzu u bavljenju bilo kakvim radom vezanim za upravljanje sportskim entitetima, je li stvarno neko misli da taj može bilo kome i bilo čemu da pomogne 2021.  Mislim, dokle više i to trpanje tih matorih faca kao paravana za neke muljatore iza