Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted
53 minutes ago, Bright Billy said:

A ovaj je imao jedan dribling, jedan slobodnjak preko gola i jedan sut iz okreta sa 30 metara koji je zavrsio preko tribine, al zato svaki treci kadar na njega....

Najludja mi je vec standardna scena kad otima loptu saigracima da izvede slobodnjak, pa broji korake, pa krupan plan kao nesto on nisani, pa onda zune loptu preko gola pa onda opet krupnjak u fazonu uh zamalo itd. A ustvari lik ima najgoru mogucu statistiku kad su slobodnjaci u pitanju, prakticno nikad ne daje gol iz njih i samo userava takve sanse userava svim timovima za koje igra. Bukvalo je to sad vec cirkus...

@goofs

O ne sporim ja da je on uzasan vec neko vreme, i u Juventusu i reprezentaciji, a rekao bih i da Junajted placa ceh njegovog prisustva.

Ali to ne abolira Santosa za njegov lose odradjen posao.

• Replies 42.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

988

Posted

Je l' te, da li SBB već ima prava za Katar ili tek sledi prodaja prava? Pitam za drugara.

Posted
7 minutes ago, renne said:

Nisam ja ni ulazio, šta ti je

Sva sreca :D po nas.

• Haha 1
Posted
5 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said:

Je l' te, da li SBB već ima prava za Katar ili tek sledi prodaja prava? Pitam za drugara.

RtS je to davno kupio

Btw ide snimak na sk2

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

Izgleda da sam nešto propustio. Kada je Pavlović postao Maldini? Zadnje što se sećam je sedenje na klupi Monaka, pa i na tribinama.

Kakvu vrhunsku utakmicu je odigrao sinoć. :ziga:

Ali svaka čast svim momcima, svaka čast Piksiju! Zaslužili smo ovu radost, bolji smo od Portugala. Kakva hemija u ekipi, srećom nema Kokeze da zasere i otera selektora.

Mitrogol :ziga:

Tadić :ziga:

Fudbalska greota što neigraju zajedno u nekom timu.

• +1 1
Posted
47 minutes ago, Lancia said:

Meni je svanulo kad je Renato Bernardo Silva izasao, nesvahvatljiva izmena btw.

Posted

@JohnnyD

Jedan od komentara portugalskog selektora je da je sam B Silva tražio izmenu zbog umora.

Mislim i da se na CR takođe videlo da je premoren.

Posted

Bagro, kako se spavalo?

Katarza

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• +1 1
  • Haha 4
Posted
23 minutes ago, goofs said:

bika, da :lolol:

Sad kad Bik otpusti Piksija i postavi Troboka... :fantom:

Posted

Posle prespavane noci moram reci da nam je odbrana krs, da nam se golmani gube i tu se nista ne menja i to je lose...doduse nisu nam juce igrala 2 znacjana igraca u odbrani a to su Lazovic i Nastasic. Meni bi Ristic uvek igrao u odbrambenoj varijanti po levoj strani.

Ako hocemo neki lep rezultat na SP moramo popraviti odbranu i da ne poklanjamo horor pogotke protivnicima kao juce Portugalu, kao protiv Iraca u Dablinu...u redu je da nam daju iz neke njihove dobre akcije ali mi poklanjamo buljuk pogodaka iz neshvatljivih gresaka za ovaj nivo igre.

Posted

Jel ima neke šanse da dokačimo drugi šešir ili smo zakucani u trećem?