Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Svaka cast svima, Piksiju sto je poslozio sve, Mitrovicu sto je uvek na pravom mestu u pravo vreme, ostalima sto perfektno odradjuju svoj deo posla, ali mislim da je Tadic suvereni vladar ove ekipe, apsolutni bogotac. Covek diriguje, daje golove, skoro svaki potez mu je uspesan i smislen. Iz vise razloga mozda nece imati status legende kao Piksi i Mitrovic a ubedljivo najbolji i najuticajniji igrac reprezentacije, kapa dole.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

• +1 9
  • Replies 42.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

988

Posted
1 hour ago, salerokada said:

Rajković?

Nije iz Zvezdine omladinske skole

Posted

Spektakularan je, na kraju utakmice, bio Kinoši-san: tradicionalna japanska suzdržanost  i disciplina  moraju   negde isplivati:D

Čovek trči po terenu, skače i slavi sa igračima, ali sve vreme iz ruke ne ispušta svoju famoznu crvenu  fasciklu sa zabeleškama, ko zna kakva se kondicione tajne nalaze unutra:) 

• +1 1
Posted
1 hour ago, simetrije said:

Spektakularan je, na kraju utakmice, bio Kinoši-san: tradicionalna japanska suzdržanost  i disciplina  moraju   negde isplivati:D

Čovek trči po terenu, skače i slavi sa igračima, ali sve vreme iz ruke ne ispušta svoju famoznu crvenu  fasciklu sa zabeleškama, ko zna kakva se kondicione tajne nalaze unutra:) 

Bio je na nogama sa ostatkom klupe i u zaustavnom vremenu, davao sudijama znak da sviraju kraj, a na odgovor se dobrodušno nasmejao.

Posted

kakvo jadno prozivanje po srBskom tviteru i fezbuku "Dajte sad taj milion deci!" :puke:

Posted
9 minutes ago, aram said:

kakvo jadno prozivanje po srBskom tviteru i fezbuku "Dajte sad taj milion deci!" :puke:

ono kad ti Zvalavi baci kosku :fantom:

Posted (edited)
4 hours ago, Peter Fan said:

Ja ne kontam ovo

Odnosi se na seriju Crna svadba koja je trenutno aktuelna u Srbiji.

Edited by Valkyrie
  • Hvala 1
Posted
31 minutes ago, aram said:

10 hours ago, radisa said:

Tu milku, ako su face, daće nekom detetu za lečenje...

Ja sam to napisao dok je milka™ bila još u šumi... :fantom:

• Haha 1
Posted
2 minutes ago, radisa said:

Ja sam to napisao dok je milka™ bila još u šumi... :fantom:

Avangarda, takoreci :D