November 15, 20213 yr Svaka cast svima, Piksiju sto je poslozio sve, Mitrovicu sto je uvek na pravom mestu u pravo vreme, ostalima sto perfektno odradjuju svoj deo posla, ali mislim da je Tadic suvereni vladar ove ekipe, apsolutni bogotac. Covek diriguje, daje golove, skoro svaki potez mu je uspesan i smislen. Iz vise razloga mozda nece imati status legende kao Piksi i Mitrovic a ubedljivo najbolji i najuticajniji igrac reprezentacije, kapa dole. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
November 15, 20213 yr Spektakularan je, na kraju utakmice, bio Kinoši-san: tradicionalna japanska suzdržanost i disciplina moraju negde isplivati Čovek trči po terenu, skače i slavi sa igračima, ali sve vreme iz ruke ne ispušta svoju famoznu crvenu fasciklu sa zabeleškama, ko zna kakva se kondicione tajne nalaze unutra
November 15, 20213 yr 1 hour ago, simetrije said: Spektakularan je, na kraju utakmice, bio Kinoši-san: tradicionalna japanska suzdržanost i disciplina moraju negde isplivati Čovek trči po terenu, skače i slavi sa igračima, ali sve vreme iz ruke ne ispušta svoju famoznu crvenu fasciklu sa zabeleškama, ko zna kakva se kondicione tajne nalaze unutra Bio je na nogama sa ostatkom klupe i u zaustavnom vremenu, davao sudijama znak da sviraju kraj, a na odgovor se dobrodušno nasmejao.
November 15, 20213 yr kakvo jadno prozivanje po srBskom tviteru i fezbuku "Dajte sad taj milion deci!"
November 15, 20213 yr 9 minutes ago, aram said: kakvo jadno prozivanje po srBskom tviteru i fezbuku "Dajte sad taj milion deci!" ono kad ti Zvalavi baci kosku
November 15, 20213 yr 4 hours ago, Peter Fan said: Ja ne kontam ovo Odnosi se na seriju Crna svadba koja je trenutno aktuelna u Srbiji. Edited November 15, 20213 yr by Valkyrie
November 15, 20213 yr 31 minutes ago, aram said: kakvo jadno prozivanje po srBskom tviteru i fezbuku "Dajte sad taj milion deci!" 10 hours ago, radisa said: Tu milku, ako su face, daće nekom detetu za lečenje... Ja sam to napisao dok je milka™ bila još u šumi...
November 15, 20213 yr 2 minutes ago, radisa said: Ja sam to napisao dok je milka™ bila još u šumi... Avangarda, takoreci
November 15, 20213 yr 6 minutes ago, kipo said: https://www.facebook.com/DnevnaDozaKosarkeOfficial/videos/285862366631942/ To nam treba - muda bre.