Redoran Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 7 minutes ago, April said: Mitro je dao gol, ali nadam se da je jasno ko je tvorac pobede biblijskih razmera Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Tvorac je Radonjić koji je uzeo loptu, pretrčao Mendeša jedan na jedan i iznudio korner Šale bez, tvorac je onaj koji je napravio hemiju gde čitava klupa i pola stručnog štaba utrčavaju u teren da naprave gomilu sa igračima koji slave gol. Ne sećam se kada sam video takvu reakciju kod nas. Doduše ne sećam se ni neke pobede u 90. minutu koja je direktno donosila uspeh ovog ranga, ali prilično je jasno zbog čega još od SP 1998. mi u napetom finišu maksimalno izvlačimo X ili poraz, i sada se to najzad preokrenulo. 3
borris_ Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 2 minutes ago, JohnnyD said: Da se ne lazemo, Radonjic je bolji igrac od Zivkovica u svakom pogledu, osim mozda suta nekog izdaleka. To je jedina greska Piksija koja nas nije kostala veceras. Nisam gledao Zivkovica ali Radonjic svaki put kada bi pocinjao utakmicu sa OM je bio ocaj zivi. Glupi potezi su bili njegov pecat, jako mali fudbalski IQ. Njegova brzina je dolazila u obzir tek kada bi ulazio u drugom poluvremenu. I sam je rekao da kad je dosao u Ligue 1 bio je iznenadjen jer su svi igraci bili brzi. E sad protiv ovih portugalskih penzionera, mozda bi uspio nesto uraditi na pocetku utakmice. 1
borris_ Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Dvojica Mitrovica su kvalifikovali srbiju na SP i to u posljednjim minutima. Prvi u Bg (stim sto je A. Mitar jos i tu postigao dva gola) a drugi u Lisabonu.
red star forever Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Radonjić je odlično čuvao loptu na kraju, iznudio i korner.. Meni dosta.
Mark Rothko Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 15 minutes ago, W.F.C. said: Od nas iz Nisa dosta vam selektor, igrace su dala ostala tri kluba 🙂 1 1
cedo Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 24 minutes ago, autsajder said: vidi lancu sto se smeje ronaldu odozgo 1 1
Redoran Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Da li više doseže Orsatovo razočarenje ili Piksijev stomak 2
Tsai Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Neskakanje = šiptar okupljanje pocinje, sad sam proso trgom
Ayatollah Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Da ne zaboravimo da u ovom svetom trenutku zahvalimo i Daniju Makeliju i Mariu Diksu, bez kojih sve ovo danas ne bi bilo moguće. 1
Popular Post Jimmy Kowalski Posted November 14, 2021 Popular Post Posted November 14, 2021 20 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Da pomirimo nepomirivo na forumu: Piksi je fudbalski Sale Đ! Ne volim da se samocitiram ali... ma koga lazem volim bre! On 31.3.2021. at 13:07, Jimmy Kowalski said: Ne znam da li je neko mozda vec povlacio paralelu izmedju Piksija i Saleta Djordjevica, ali cini mi se da ima dosta slicnosti. Postaju selektori u ne bas dobrom trenutku za reprezentaciju, docekani su sa prilicnom skepsom nakon prethodnih losih rezultata, ali obojicu krasi pobednicki karakter. Piksi naravno nije imao karijeru kao Sale, razne okolnosti su tu uticale, ali to ne menja moj sud o njegovom karakteru. Uveren sam da je obojici najveci trenerski kvalitet ta zarazna vera u uspeh, kada oni kazu da nesto mozemo, to se onda prenese i na igrace. Naravno da to ne dolazi i bez ozbiljnog rada, ali temelj je dobra atmosfera u ekipi, nedisciplina se ne tolerise. U tako stvorenoj atmosferi mnogo bolje i efikasnije se radi, jer se ne gubi vreme na gluposti koje isisavaju energiju. Moglo bi se tu povuci jos neke paralele, Tadic/Teodosic kao genijalci za asistencije, Mitrovic/Bogdanovic kao egzekutori, itd. Naravno, nisu situacije u reprezentacijama preslikane 100%, ali ne mogu se oteti utisku da ce se nesto dobro izroditi iz ove price.. 16
hooyadahoo Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Mirtir jbte kad je pukne glavom ko mjolnirom. Pozdrav i liku ovde koji reče na početku drugog da će da ga turi u 89 1
distro04 Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Koliko Mitar ima za igranje glavom u FIFI? Ako nema 99, igra je sranje 89Sent from my SM-G998B using Tapatalk
dekki Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Највећи напредак на овој утакмици у односу на претходне је направљен у дефанзиви. Прибојавао сам се неке петарде са којом би се потпуно пореметила атмосфера пред бараж.
JohnnyD Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Gledam sad golove, Tadic je oba puta izbacio kao iz voza njihova 2 ponajbolja tehnicara - kod prvog je poslao po burek Mutinja, a kod drugog je fintom gurnuo loptu pored Bruna kao da ovaj ne postoji. Nismo imali takvu 10ku od Piksija. 2
Recommended Posts