SNARC Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Jebeno bi bilo da je Mitro ovo dao iz ofsajda, a nije da nije bilo na ivici Jel znas da "Jebeno" znaci "Slatko" na svahiliju
borris_ Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Koliko Mitar ima za igranje glavom u FIFI? Ako nema 99, igra je sranje
Popular Post MocaVukotic Posted November 14, 2021 Popular Post Posted November 14, 2021 Ovo je definitivno najbolja utakmica srbije od osamostaljenja, i to protiv izrazitog favorita u gostima. Svi su bili odlicni, izuzevsi gudelja, izgledali smo kao da smo mi portugal a oni srbija. To znaci samo jedno, da nam je selektor bukvalno 12. igrac na terenu, svuda se oseca njegovo prisustvo, u svakom napadu i svakoj predaji lopte. Nisu svi veliki igraci bili veliki selektori, al kao sto mi je piksi ulivao sigurnost kad je igrao, tako mi i sad uliva kao selektor, mogu misliti kako tek utice na igrace. Mozemo da budemo jako dobri u kataru, defanziva nam nije genijalna, ali to je delom i zato sto napadamo i napadamo i napadamo i napadamo, skoro da licimo na jugoslaviju,pa neka i primimo koji gol vise, imamo napred veliki talenat, greota je da se ne koristi. Nemoj da zajebavate, rajkovic je prvi golman i tu nema price. 15
Mindaugas Žukauskas Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Da pomirimo nepomirivo na forumu: Piksi je fudbalski Sale Đ! 5 1
Popular Post zoki Posted November 14, 2021 Popular Post Posted November 14, 2021 Sent using Tapatalk 6 2 5
W.F.C. Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Od nas iz Nisa dosta vam selektor, igrace su dala ostala tri kluba 🙂 3 1
borris_ Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 I Radonjic je odlicno odigrao kada je usao. Mislio sam da ovo nikad necu reci. On treba samo da ulazi u drugom poluvremenu kada su protivnici izmoreni. 3
J.R. Cash Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 3 minutes ago, zoki said: Sent using Tapatalk Seoba Srba do leve korner zastavice. 2
JohnnyD Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 (edited) Just now, borris_ said: I Radonjic je odlicno odigrao kada je usao. Mislio sam da ovo nikad necu reci. On treba samo da ulazi u drugom poluvremenu kada su protivnici izmoreni. Da se ne lazemo, Radonjic je bolji igrac od Zivkovica u svakom pogledu, osim mozda suta nekog izdaleka. To je jedina greska Piksija koja nas nije kostala veceras. Edited November 14, 2021 by JohnnyD
J.R. Cash Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 1 minute ago, JohnnyD said: Da se ne lazemo, Radonjic je bolji igrac od Zivkovica u svakom pogledu, osim mozda suta nekog izdaleka. To je jedina greska Piksija koja nas nije kostala veceras. Ni blizu. I ne da nije bila greska, nego je bio pun pogodak. 7
Mil@n Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 4 minutes ago, borris_ said: I Radonjic je odlicno odigrao kada je usao. Mislio sam da ovo nikad necu reci. On treba samo da ulazi u drugom poluvremenu kada su protivnici izmoreni. Radonja je igrač sivonja. Mnogo je brz. Par puta neće proći, pozabijaće se i slično, ali kada prođe, jako je brz i to je odmah poluprilika. Mora se istrpi, jednostavno je takav igrač, u određenoj količini vremena sigurno će da uradi nešto opasno i korisno, samo se mora to dočekati.
kralj Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Da se ne lazemo, Radonjic je bolji igrac od Zivkovica u svakom pogledu, osim mozda suta nekog izdaleka. To je jedina greska Piksija koja nas nije kostala veceras.Svašta... Mitar je izgledao kao jedina Piksijeva greška danas, delovalo je da je prerano ušao, al avaj.Sve ostalo za 10. Bukvalno je svaka izmena očigledno doprinosila od prvog sekunda.Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka 3
Recommended Posts