Lezilebovich Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 1 minute ago, Ayatollah said: Neki drugi trener bi mogao da napravi mnogo mlađi i mnogo zajebaniji Portugal. Imaju sad Nuna iz Spursa slobodnog. Trenirao je pola repke u Vulvsima...
Ayatollah Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Just now, Lezilebovich said: Imaju sad Nuna iz Spursa slobodnog. Trenirao je pola repke u Vulvsima... On je meni prva asocijacija. Bio je odličan u Vulverhemptonu, i mislim da ga se Totenhem prelako odrekao. Ne bih se čudio da postane selektor, ako ne odmah, onda posle Katara. 1
Ratamahatta Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Rui Patrisio u separe s Kepkeom i Aumanom. Sjebo karijeru Stojku, bog mu uz'o veceras. 1
Mindaugas Žukauskas Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Jebeno bi bilo da je Mitro ovo dao iz ofsajda, a nije da nije bilo na ivici
Ted Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 2 minutes ago, Ayatollah said: Lalat objavljuje spisak za Katar, nisi čuo? ja sam razumeo da Lalat preuzima kad Krstaja sjebe stvar na SP.......a pre svega toga treba se rešiti štetočine Piksija
goofs Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 7 minutes ago, garmonbozia said: Hahaha Vlahović rekao “goreće Srbija goreće Beograd” Dajte klip ovoga molimvas
Mindaugas Žukauskas Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 I kažu onda fudbal nije nacionalni sport, a plasman na SP se slavi kao medalja u drugim sportovima 5
April Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Mitro je dao gol, ali nadam se da je jasno ko je tvorac pobede biblijskih razmeraSent from my Moto G (5S) using Tapatalk
Mil@n Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 7 minutes ago, cartman said: Osnovna razlika izmedju ove i onih prethodnih reprezentacija je u tome sto su ovo sve pristojni i dobri momci. I Piksi koji je to sve uklopio savrseno. Ne, lezileb je ubo u metu, glavna razlika je autoritativan trener koji je bio bog u sportu kojim se bavio, praktično virtuoz, uspešan virtuoz koji je a) bio vanserijski igrač b) i sam bio uspešan c) prepun samopouzdanja koji je uspeo sve to da prenese na tim zahvaljujući autoritetu koji definitivno ima zahvaljujući svemu navedenom. A to kažem pošto vrlo dobro znam iz prve ruke šta se dešavalo u repki i pod kojim trenerima. Praktično ista ova repka.
Mil@n Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Just now, April said: Mitro je dao gol, ali nadam se da je jasno ko je tvorac pobede biblijskih razmera Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Pa, Mitro, pošto nije dao samo ovaj gol, čovek svaku utakmicu da gol.
Popular Post Redoran Posted November 14, 2021 Popular Post Posted November 14, 2021 Nisam hteo da sipam radžu dok se ne završi, samo čaj... A sad ide najbolja kajsija iz šteka. I pomislio sam negde oko 70. min da ako nešto urade, bolje je da urade u 90-om jer ko će posle da se brani. I tako i bi, nismo im ostavili vremena da bilo šta ozbiljno pokušaju. Kakav je to karmički spektakl da ga Mitar zabija u 90-om nakon što su ga ostavili samog. I da mu Tadić daje tu loptu. I kako je lepo videti ih ovako srećne, kako veruju u sebe i već sada hoće da postignu još više. I svi se kunu u Piksija i žele da dugo ostane tu. Ako je neko zaslužio da malo oduva trulež koji konstantno prekriva reprezentaciju, to je on. Car i legenda. 22 1
Recommended Posts