Meazza Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Grci su nadigrali i njih i sve ekipe u nokaut fazi. Nadigrali i izdominirali, nije to bio nikakav autobus ali jeste ogromna frustracija svih ostalih sto im ne mogu nista. 1
Meazza Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: fudbal nije matematika, nema tu sabiranja više vredi jedan volej marka van bastena u minhenu ili panenka u beogradu nego grčka titula u portugaliji ko to ne razume, ne razume ni fudbal Pa dobro, sva tri su titule i tacno je da vise vredi ona koja je spektakularnija.
MocaVukotic Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Postoje 4 top repstacije na svetu, 2 iz jamerike, 2 iz evrope, nemacka i italija, ostali dodju i prodju 4
Meazza Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Ja bih ipak rekao Brazil, Nemacka, Italija pa onda svi ostali. Francuska ima slican skor kao ARG. 2
Nikodije Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Koga god da računamo u top selekcije, a tu jedan deo čini faktografija, a drugi je stvar ukusa, ostaje činjenica da mi za 25+ godina imamo ukupno jednu pobedu protiv top ekipa, čak i ako proširimo spisak na Belgiju i Hrvatsku npr. Prejadno.
Nikodije Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 (edited) ... Edited September 9, 2021 by Nikodije
villiem Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Do sedamdesetih nije nista mnogo bolje, Spanija majstorica, pa velika takmicenja - nereseno sa prvakom sveta Brazilom, Spanija 2:1 i Nemacka 2010. Piksi je dao 5 golova velikim ekipama, dva Spaniji, dva Francuskoj i jedan Nemcima, eto da se kaze da mu je Portugal licno neka druga liga pa nek prenese na igrace. 1
Miljenko Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Meni to sa Grcima I dalje nije jasno. Kako recimo mi nikada nismo uzeli (dobro, bilo je ono finale protiv Italije), a Imamo uvek dosta bolji tim od njih. Plus da niko nije mogao da resi onaj njihov bunker. Ljudi su imali 4-5 suteva po mecu. Ne ponovilo se. Kapiram da odigras jedmu tvrdu utakmicu, no da te toliko hoce iz meca u mec mi je neverovatno. 1
Meazza Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Nista ih nije "htelo", drzali su sve meceve pod kontrolom i to na sredini terena. Nisu igrali bunker, cak ni zonu, vec covek na coveka sa liberom sto je bila skroz zaboravljena taktika. Odgovor je prost, na klupi su imali genijalca (ali pravog) i to Nemca (vazan detalj). 4 2
bags Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Da sredina je tu bila najcvrsca. Onaj Zagorakis je odigrao kao mix Jens Jeremisa i Modrica... Ostali su isto dobro krljali sa jednostavnim napadima.
Milošica Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 5 minutes ago, bags said: Da sredina je tu bila najcvrsca. Onaj Zagorakis je odigrao kao mix Jens Jeremisa i Modrica... Ostali su isto dobro krljali sa jednostavnim napadima. 4
Cash Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 59 minutes ago, Miljenko said: Meni to sa Grcima I dalje nije jasno. Kako recimo mi nikada nismo uzeli (dobro, bilo je ono finale protiv Italije), a Imamo uvek dosta bolji tim od njih. Plus da niko nije mogao da resi onaj njihov bunker. Ljudi su imali 4-5 suteva po mecu. Pa i njihovi protivnici su imali po 4-5 suteva po mecu. Francuska,Ceska i Portugal zajedno nisu imali vise od tri100% sanse na tekmi. Inace kolka je bila tad kvota da Grcka osvaja Euro.
Cash Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 12 minutes ago, aram said: Zagorakis je danas u Evropskom parlamentu... I onaj kosarkas Fasulas je isto neki politicar.
aram Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 2 minutes ago, Cash said: ...kolka je bila tad kvota da Grcka osvaja Euro. 150:1
Recommended Posts