September 8, 20213 yr Grci su nadigrali i njih i sve ekipe u nokaut fazi. Nadigrali i izdominirali, nije to bio nikakav autobus ali jeste ogromna frustracija svih ostalih sto im ne mogu nista.
September 8, 20213 yr 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: fudbal nije matematika, nema tu sabiranja više vredi jedan volej marka van bastena u minhenu ili panenka u beogradu nego grčka titula u portugaliji ko to ne razume, ne razume ni fudbal Pa dobro, sva tri su titule i tacno je da vise vredi ona koja je spektakularnija.
September 8, 20213 yr Postoje 4 top repstacije na svetu, 2 iz jamerike, 2 iz evrope, nemacka i italija, ostali dodju i prodju
September 8, 20213 yr Ja bih ipak rekao Brazil, Nemacka, Italija pa onda svi ostali. Francuska ima slican skor kao ARG.
September 9, 20213 yr Koga god da računamo u top selekcije, a tu jedan deo čini faktografija, a drugi je stvar ukusa, ostaje činjenica da mi za 25+ godina imamo ukupno jednu pobedu protiv top ekipa, čak i ako proširimo spisak na Belgiju i Hrvatsku npr. Prejadno.
September 9, 20213 yr Do sedamdesetih nije nista mnogo bolje, Spanija majstorica, pa velika takmicenja - nereseno sa prvakom sveta Brazilom, Spanija 2:1 i Nemacka 2010. Piksi je dao 5 golova velikim ekipama, dva Spaniji, dva Francuskoj i jedan Nemcima, eto da se kaze da mu je Portugal licno neka druga liga pa nek prenese na igrace.
September 9, 20213 yr Meni to sa Grcima I dalje nije jasno. Kako recimo mi nikada nismo uzeli (dobro, bilo je ono finale protiv Italije), a Imamo uvek dosta bolji tim od njih. Plus da niko nije mogao da resi onaj njihov bunker. Ljudi su imali 4-5 suteva po mecu. Ne ponovilo se. Kapiram da odigras jedmu tvrdu utakmicu, no da te toliko hoce iz meca u mec mi je neverovatno.
September 9, 20213 yr Nista ih nije "htelo", drzali su sve meceve pod kontrolom i to na sredini terena. Nisu igrali bunker, cak ni zonu, vec covek na coveka sa liberom sto je bila skroz zaboravljena taktika. Odgovor je prost, na klupi su imali genijalca (ali pravog) i to Nemca (vazan detalj).
September 9, 20213 yr Da sredina je tu bila najcvrsca. Onaj Zagorakis je odigrao kao mix Jens Jeremisa i Modrica... Ostali su isto dobro krljali sa jednostavnim napadima.
September 9, 20213 yr 5 minutes ago, bags said: Da sredina je tu bila najcvrsca. Onaj Zagorakis je odigrao kao mix Jens Jeremisa i Modrica... Ostali su isto dobro krljali sa jednostavnim napadima.
September 9, 20213 yr 59 minutes ago, Miljenko said: Meni to sa Grcima I dalje nije jasno. Kako recimo mi nikada nismo uzeli (dobro, bilo je ono finale protiv Italije), a Imamo uvek dosta bolji tim od njih. Plus da niko nije mogao da resi onaj njihov bunker. Ljudi su imali 4-5 suteva po mecu. Pa i njihovi protivnici su imali po 4-5 suteva po mecu. Francuska,Ceska i Portugal zajedno nisu imali vise od tri100% sanse na tekmi. Inace kolka je bila tad kvota da Grcka osvaja Euro.
September 9, 20213 yr 12 minutes ago, aram said: Zagorakis je danas u Evropskom parlamentu... I onaj kosarkas Fasulas je isto neki politicar.
September 9, 20213 yr 2 minutes ago, Cash said: ...kolka je bila tad kvota da Grcka osvaja Euro. 150:1