kud u maglu Simoviću Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 (edited) mađari iznad čeha, koji su tu negde uz rahmetli sfrj. u svoje vreme velike reprezentacije, al daleko od top klase e doduše pele je rekao za nas da smo svetski prvaci u prijateljskim utakmicama, ne znam kako se to računa Edited September 8, 2021 by kud u maglu Simoviću
J.R. Cash Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 9 minutes ago, dragance said: @J.R. Cashzar ne navijamo da Portugal izgubi i mi budemo prvi??! Izvinjavam se, dijagonalno sam citao 1
Milošica Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 10 minutes ago, levi said: šta Mađarska i Češka? Pa na tom istorijskom nivou, ne trenutnom naravno. Slabo znam istoriju pa zato pitam.
levi Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 ne znam, oobjasniće neko od istoričara gledam Portugal je još gori nego što sam mislio. imao sam utisak da su učestvovali sporadično, a oni su se u 20. veku kvalifikovali na dva svetska prvenstva, 66 i 86
TS-CS Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 ako se gleda tradicija, skotska i madjarska su top 10 ekipe sveta svih vremena, ali to je istorija. u modernom fudbalu, u poslednjih 30ak god. (pad berlinskog zida, bosmanovo pravilo, tri boda za pobedu, globalizacija igre i sl.) u evropi se iskristalisalo "7 velikih" italija, spanija, portugalija, nemacka, francuska, holandija i engleska. i klupski i reprezentativno. 2
goofs Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Portugal=Euzebio, i to je vazilo do pojave Figa, Rui Coste i te ekipe s pocetka 2000ih. Od onda imaju repku sa po 2-3 vrhunske zvezde, par dobrih igraca i ostatak likova koji popunjavaju mesto. Jedino sto je Ronaldo uvek medju te 2-3 zvezde i sto traje i traje 1
Mindaugas Žukauskas Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Ni ja ne bih svrstavao Portugal u neke velikane. Ovih 6 je dovoljno.
April Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Miljan bi ove Portugalce počistio...Čovek je bio genije kvalifikacija. Prvenstva ga nisu zanimala suviše, dotad bi već zatvorio kombinacije.Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk
Meazza Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Velike reprezentacije su one koje su imale mnogo sjajnih generacija i koje u svakoj dekadi imaju odlicnu i uspesnu generaciju. Pocev od sedamdesetih Holandija definitivno spada tu, s tim sto im je prosla dekada najgora.
W.F.C. Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Samo Italija i Nemacka su konstantno na top nivou. Saberite titule. Ostali boranija. 1
kud u maglu Simoviću Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 fudbal nije matematika, nema tu sabiranja više vredi jedan volej marka van bastena u minhenu ili panenka u beogradu nego grčka titula u portugaliji ko to ne razume, ne razume ni fudbal 6 1 3
Facundo Orellana Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 A klasa (evropska ekipa koja je bila prvak sveta ili prvak Evrope+medalja na SP) Nemačka (4xSP+3xEP) Italija (4xSP+2xEP) Francuska (2xSP+2xEP) Španija (1xSP+3xEP) Engleska (1xSP) Holandija (3xfinala SP+1xEP) Portugal (bronza na SP+1xEP) Izbacujem Čehe, pošto su sve najveće rezultate ostvarili kao Čehoslovaci pre 45 godina i više (izuzetak je EP'96).
mlatko Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Ehh ne znas ti naseg Miljenka,on bi kaznio timove koji ne daju bar tri gola na mecu. [emoji3] Inace valjalo bi da danas Grci i Severni Irci uzmu koji bod svojim protivnicima u suprotnom odose u baraz i Spanci i Italijani. E, bravo. Dobro si valjaoImaju šansu da uprskaju Španci i Žabari kući ali teorijske sad.Wels je ispustio ogromnu šansu sa Estonijom i sad Česi imaju nekoliko prilika da uzmu 2. mesto. Ne znam za koga da navijam...Kao što ni ne razumem kako je Ukrajina toliko pala posle EP i razlaza sa Ševčenkom. Finci i Bosanci mogu da je izbace što nebi škodilo jer kad novinar napiše da Ukrajina "ne leži" to znači da srpski fudbaler ne može da igra bolje od ukrajinskog Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Glass Joe Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Najbolja ekipa na EP 2004 je bila Češka, ali ni oni nisu mogli dati gola Grcima da se igralo jos tri dana
Recommended Posts