renne Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Uvek neugodni Azerbejdžan Bićemo odlični četvrti 1
SNARC Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Kojim smo mi cudom u drugom sesiru..to je meni misterija
fandorin Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 "Reprezentacija koju Fifa prepoznaje kao Kosovo", ovakvu konstrukciju još nisam čuo 😊
Fakundo Sava Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Just now, SNARC said: Kojim smo mi cudom u drugom sesiru..to je meni misterija A BIH u četvrtom
pasha Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Moze se minimum do baraza ali je problem Gurbanov.
Ros Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 idealna grupa za miloja. Bićemo prvi sa 18 bodova i gol razlikom 9:3
*edited by mod Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Nastavljamo tradiciju. Idemo na SP direktno. Par nekih skandalčića do početka, tamo potop a krivimo sudije, nesreću,žreb itd. Sve u svemu dovoljno da Kokeza ostane gde je do sledećeg EP na koje opet ne idemo.Sent from my GM1913 using Tapatalk 1 1
Ted Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 nemamo nikave šanse sa postojećom fudbalskom organizacijom, selektorom, načinom izbora igrača, odsustvom bilo kakve strategije čak i da se sve (ili barem nešto od navedenog) promeni, bilo bi gusto, malo je vremena, sve će se strpati u 6 meseci još ako nam savez izboksuje žreb da igramo prve dve u Portugalu i kod Azera.....biće brzo gotovo i neće puno boleti
nahbar Posted December 7, 2020 Posted December 7, 2020 Jedna od losijih grupa. Setnja za Portugal. Irci 55%, mi 45% za drugo mesto B Spanija sigurno prva, Svedska druga C Ovde ne smatram Italijane apsolutnim favoritom. Ako se vec gadjam procentima ITA 55, SUI 45 za prvo. Ocekujem dva medjusobna remija, prva ce biti ekipa koja pobedi Severnu Irsku u gostima D FRA prva, UKR ako stabilizuje ovo sto je nagovestila da moze u LN moze do P2, Bosna i FIN nezgodne kod kuce, a siguran sam da Kazahstan uzima neki bod E BEL, a za PV WAL 40%, CZE 60% F DAN bi trebala biti u prva dva, ne nuzno prva, uz njih ravnopravno AUT, SCO ili Izrael G Setnja za NED, TUR, NOR fifti-fifti H CRO i RUS, po mom misljenju RUS kao prva. Slovacka i Slovenija mine u smislu da mogu otkinuti neki bod vodecem dvojcu, ali ne i ugroziti im plasman I ENG rutinski, POL 60 HUN 40 J Smehotresna grupa, shodno tome GER 30 bodova. ROM 40%, ICE30% MCD 30%, 1
Recommended Posts