Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

11 hours ago, pt 2.0 said:

a vi trošite hiljade postova žvaleći na iste retardirane teme o klubovima koji su samo paravan za pljačku i kriminal.

ono, bez blama i kao da mozga nemate. jebali vas i zvezda i partizan sve skupa tako anestezirane.

ovo sam mislio

• Replies 42.8k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

bilo bi dobro da i mitar da jedan. 

zar nije pametnije da ispadnemo u c ligu i onda kao makedonija, tako da se plasiramo na ep? :vesala2:

Makedonija se plasirala iz lige D, mi smo već probali iz lige C i ništa

7 minutes ago, gone fishing said:

klasična tekma repke kada već izgubi šanse da prođe kval. rasterećeno, sada se vidi koliko nas je unazadila kukavička 4-5-1 formacija i da se treba zahvaliti štetočinama tadiću i kostiću :happy:

Igrali smo s trojicom pozadi. U istoj kukavickoj formaciji u kojoj smo zgazili Norvezane. 

6 minutes ago, roux senyurt said:

bilo bi dobro da i mitar da jedan. 

Iz penala...

2 minutes ago, Milosh76 said:

Iz penala...

moze! ne izgleda utucen, igra dobro, ali siguran sam da se jede iznutra.

8 minutes ago, levi said:

Makedonija se plasirala iz lige D, mi smo već probali iz lige C i ništa

onda cekamo jos 1 ciklus :fantom:

Madjari vode.

vode Vranjanci

14 minutes ago, J.R. Cash said:

Igrali smo s trojicom pozadi. U istoj kukavickoj formaciji u kojoj smo zgazili Norvezane. 

da tako smo ih zgazili da smo morali da čekamo magiju ili neuspešan pokušaj centaršuta sms da bi ih eliminisali na jedvite jade

Filip R.Carlos Mladenović :hail:

Velikorusi pacaju racun za Maloruse?

Da smo pobedili Madajre pre tri dana, bili bi prvi u grupi i plasirali se u A diviziju.

1 minute ago, Dimitrije said:

Da smo pobedili Madajre pre tri dana, bili bi prvi u grupi i plasirali se u A diviziju.

Ima ona prica o babi i kurcu...Mi smo jos uvek na turski gol od puta u C grupu. Ovo sad sto imamo je uveliko mnogo vise od onoga sto je zasluzeno.