November 18, 20204 yr Just now, John Coltrane said: Šta se gleda: gol razlika ili medjusobni? Koliko sam skapirao..mi bijemo Ruje, Djarme Turke i mi opstajemo. Za ovo ne znam.
November 18, 20204 yr Medjusobni skor se gleda, tu smo bolji od Turske. Sad cekamo da Madjarska dobije Tursku.
November 18, 20204 yr Ra(sr)ps(k)odija.Srbija delje 1/4finalistu SP, bojkot EP je očigledan!Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
November 18, 20204 yr Carevi smo da pobedimo ove nebitne utakmice. Ajde neka bar utrpaju rusima jos 2-3 komada
November 18, 20204 yr Mađari imaju bod više od Rusa :facepalm:Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
November 18, 20204 yr Just now, mlatko said: Mađari imaju bod više od Rusa :facepalm: Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Da..ali ako im Turci frljnu jedan, onda Turci idu dalje. Uzdam se u madjarsku sigurnost, proracunatost i pucanje na sigurno.
November 18, 20204 yr klasična tekma repke kada već izgubi šanse da prođe kval. rasterećeno, sada se vidi koliko nas je unazadila kukavička 4-5-1 formacija i da se treba zahvaliti štetočinama tadiću i kostiću