November 12, 20204 yr 1 hour ago, Ros said: ako je verovati b92-u on je odmah po dolasku testiran. znaci da nije ni bio u kontaktu sa ostalima. bar se nadam da je tako A rezultati su stigli u roku od minut, ma da...
November 12, 20204 yr odličan Neven, kao i uvek http://sportklub.rs/Blog/Neven-Cvijanovic/a358942-U.rali-su-se-i-trude-se-to-ne-pokazati.html
November 12, 20204 yr NovaS u 20:45, veceras... umene Mediaset 20 :like:Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
November 12, 20204 yr Ni Skotima nije svejedno. Valjda su poslednji put bili na nekom UEFA/FIFA takmicenju 1998 godine, valjda taman koliko i mi na Euru... manje vise
November 12, 20204 yr 4 minutes ago, Zlurad said: Ni Skotima nije svejedno. Valjda su poslednji put bili na nekom UEFA/FIFA takmicenju 1998 godine, valjda taman koliko i mi na Euru... manje vise realno, ovo im je istorijska sansa, ako se sad ne plasiraju ne znam kad ce
November 12, 20204 yr Nisi daleko od istine, sa nasom repkom je vise stvar astrologije nego kvaliteta. Zavisi u kojoj kuci je mesec, pa ako se potrefi da je u losoj kao obicno onda smo uzas