Nikodije Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 (edited) 1 hour ago, Ayatollah said: Oh, kako ću danas jako navijati za Norvežane protiv reprezentacije SNS mafijaša i batica. tako i ja mislim pre pocetka, ali kad krene navijam za nase mucenike. ali makar se nakon poraza tesim da nije strasno jer je kokeza izgubio. eto, ako dobijemo- dobila je srbija, ako izgubimo- izgubio je kokeza. win-win sto bi rekao andrej vucic. Edited October 8, 2020 by Nikodije 3 2
harper lee Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 1 hour ago, Ayatollah said: Oh, kako ću danas jako navijati za Norvežane protiv reprezentacije SNS mafijaša i batica. Ovo je otprilike isto kao da napises da bi voleo da te nalupa neko zato sto zivis u zemlji SNS mafijasa i batica.
BWA Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Nadam se da Petardinjo neće pokušavati sa nekim bunkerom pa kao kontre i tako to. Kad god je tako nešto pokušavao opravdao bi nadimak odozgo.
Cash Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 5 minutes ago, BWA said: Nadam se da Petardinjo neće pokušavati sa nekim bunkerom pa kao kontre i tako to. Kad god je tako nešto pokušavao opravdao bi nadimak odozgo. Igracemo prepoznatljivu Tumbinu igru kratkih pasova 1
Nikodije Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 kratki pasovi unazad, a onda duga lopta jako i nikome iz pozadine. 1
Apollo Creed Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Kaže vojnik saveza Ljubinko da sigurno prolazimo ako damo dva komada...
nisam ja Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 1 hour ago, Apollo Creed said: Kaže vojnik saveza Ljubinko da sigurno prolazimo ako damo dva komada... ljubinko leđenda. ako on kaže, biće tako. jel to dvomeč?
renne Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 (edited) 20 minutes ago, aram said: jel moguće da niko ne prenosi tekmu? odi na eon, daju tri dana dž, unesi sr broj telefona i gledaj nova s, radi u švabiji a i tvoj dazn švapski prenosi, samo on nije dž, mada mislim da ima free trial i on od 7 dana, ako imaš de platnu karticu eto rešenja Edited October 8, 2020 by renne 1
Recommended Posts