Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted
Just now, Meazza said:

Kao i po pitanju svega ostalog.

Misliš na boga ili na fudbal?

• Replies 42.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1124

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

994

Posted

Bog fudbala, tj Piksi je znao kako sa Norvežanima.

• +1 1
Posted

Bog bi bio odlicno pojacanje za nas sastav. Prvo i najvaznije, s njim dobijes tri igraca u jednom, Oca, Sina i Svetoga Duha. Drugo, moze s vatrom, moze s vodom, a moze jako i do samog kraja sveta. Takticki je perfektan, ima spisak od deset igraca koje zeli pored sebe u timu i kad je taj sastav uigran, a treba mu samo sest dana da se uigra, potpuno je svemocan, sveprisutan i svevidec.

Sreca je sto igramo u cetvrtak. Da igramo u nedelju bilo bi cupavo jer tog dana nece da igra.

• +1 3
  • Haha 1
Posted

Господи сил с нами буди post-987-0-51837800-1365534135.gif

Posted

A što nam Bog ne bi pomogao?

Posted

Да би нам Бог помогао, прво сами себи треба да помогну, а и заслуже помоћ свевишњег.

Posted

ok Bog čuva Halanda, a Edegara preuzimamo. ajmo. ko je najbolji

Posted

Podseca me ambijent na revans baraza u kvalifikacijama za u21 EP 2007, izgubimo 3-0 od Svedske u NS, ispljujemo ih kao najvece sise... Odu na revans i ladno dobiju 5-0, Babovic i Rukavina odigrali utakmice zivota. I na kraju budu drugi u Evropi. Kolar je tu i dalje, mislim da je i on igrao u toj repstaciji, bili su jos Krasic, Jankovic, Milovanovic, Lola, Rakic, Mrdja, Ivanovic, oba Tosica, Kahriman...

Back to reality: ne znam zasto me ambijent podseca, verovatno zato sto su skandinavci. Toomba vole da primi 4-5 komada, desilo se previse puta da bi bilo slucajno. Isao sam u treci osnovne kad smo poslednji put igrali EP, dajte vise majku mu uozbiljite se. 

• +1 1
Posted

Umesto Bogu možemo se okrenuti i đavolu pa da se svi kladimo da će Haland dati gol. Nema šanse da svi dobijemo.

Posted

A onda mi zaigramo bunkericu 90 minuta i posle jednog kornera/slobodnjaka Tadic postigne/namesti gol i pobedimo 1-0 :D

Posted

EON daje da se besplatno gleda utakmica za prvih 30.000 prijava.

https://sr.eon.tv/srbija/

Ukoliko nemaš kanale Nova S i Nova Sport, sada imaš mogućnost da se prijaviš 8.10. i preko EON aplikacije i bilo kog interneta u Srbiji gledaš besplatno utakmice Norveška – Srbija 8.10. na kanalu Nova S, u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu i Srbija – Mađarska 11.10. na kanalu Nova Sport, u Ligi nacija.

Uz to, od 8.10. do 11.10. do kraja dana, možeš da gledaš i druge TV sadržaje u EON Sport + Porodičnom paketu. Čekaju te najbolja zabava na Novoj S, objektivna informativa na N1, svi Sport Klub kanali sa uvek uzbudljivim utakmicama Premier lige, La Lige, Evrolige i Evrokupa, kao i mnogi drugi TV sadržaji.

Za 35 minuta kreću registracije za tu promo akciju.

• +1 1
Posted
54 minutes ago, napadaj said:

EON daje da se besplatno gleda utakmica za prvih 30.000 prijava.

https://sr.eon.tv/srbija/

Ukoliko nemaš kanale Nova S i Nova Sport, sada imaš mogućnost da se prijaviš 8.10. i preko EON aplikacije i bilo kog interneta u Srbiji gledaš besplatno utakmice Norveška – Srbija 8.10. na kanalu Nova S, u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu i Srbija – Mađarska 11.10. na kanalu Nova Sport, u Ligi nacija.

Uz to, od 8.10. do 11.10. do kraja dana, možeš da gledaš i druge TV sadržaje u EON Sport + Porodičnom paketu. Čekaju te najbolja zabava na Novoj S, objektivna informativa na N1, svi Sport Klub kanali sa uvek uzbudljivim utakmicama Premier lige, La Lige, Evrolige i Evrokupa, kao i mnogi drugi TV sadržaji.

Za 35 minuta kreću registracije za tu promo akciju.

za inozemstvo ne vazi?

Posted

za inozemstvo ne vazi?
N sport ne radi ali registracija prolazi, vide se neki kanali

NovaS radi, biće tu prenos?