John Coltrane Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Just now, Meazza said: Kao i po pitanju svega ostalog. Misliš na boga ili na fudbal?
dragance Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Bog fudbala, tj Piksi je znao kako sa Norvežanima. 1
harper lee Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Bog bi bio odlicno pojacanje za nas sastav. Prvo i najvaznije, s njim dobijes tri igraca u jednom, Oca, Sina i Svetoga Duha. Drugo, moze s vatrom, moze s vodom, a moze jako i do samog kraja sveta. Takticki je perfektan, ima spisak od deset igraca koje zeli pored sebe u timu i kad je taj sastav uigran, a treba mu samo sest dana da se uigra, potpuno je svemocan, sveprisutan i svevidec. Sreca je sto igramo u cetvrtak. Da igramo u nedelju bilo bi cupavo jer tog dana nece da igra. 3 1
ОГИрс Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Да би нам Бог помогао, прво сами себи треба да помогну, а и заслуже помоћ свевишњег.
levi Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 ok Bog čuva Halanda, a Edegara preuzimamo. ajmo. ko je najbolji
Ratamahatta Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Podseca me ambijent na revans baraza u kvalifikacijama za u21 EP 2007, izgubimo 3-0 od Svedske u NS, ispljujemo ih kao najvece sise... Odu na revans i ladno dobiju 5-0, Babovic i Rukavina odigrali utakmice zivota. I na kraju budu drugi u Evropi. Kolar je tu i dalje, mislim da je i on igrao u toj repstaciji, bili su jos Krasic, Jankovic, Milovanovic, Lola, Rakic, Mrdja, Ivanovic, oba Tosica, Kahriman... Back to reality: ne znam zasto me ambijent podseca, verovatno zato sto su skandinavci. Toomba vole da primi 4-5 komada, desilo se previse puta da bi bilo slucajno. Isao sam u treci osnovne kad smo poslednji put igrali EP, dajte vise majku mu uozbiljite se. 1
čekmeže Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 Umesto Bogu možemo se okrenuti i đavolu pa da se svi kladimo da će Haland dati gol. Nema šanse da svi dobijemo.
Milosh76 Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 A onda mi zaigramo bunkericu 90 minuta i posle jednog kornera/slobodnjaka Tadic postigne/namesti gol i pobedimo 1-0
napadaj Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 EON daje da se besplatno gleda utakmica za prvih 30.000 prijava. https://sr.eon.tv/srbija/ Ukoliko nemaš kanale Nova S i Nova Sport, sada imaš mogućnost da se prijaviš 8.10. i preko EON aplikacije i bilo kog interneta u Srbiji gledaš besplatno utakmice Norveška – Srbija 8.10. na kanalu Nova S, u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu i Srbija – Mađarska 11.10. na kanalu Nova Sport, u Ligi nacija. Uz to, od 8.10. do 11.10. do kraja dana, možeš da gledaš i druge TV sadržaje u EON Sport + Porodičnom paketu. Čekaju te najbolja zabava na Novoj S, objektivna informativa na N1, svi Sport Klub kanali sa uvek uzbudljivim utakmicama Premier lige, La Lige, Evrolige i Evrokupa, kao i mnogi drugi TV sadržaji. Za 35 minuta kreću registracije za tu promo akciju. 1
Ros Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 54 minutes ago, napadaj said: EON daje da se besplatno gleda utakmica za prvih 30.000 prijava. https://sr.eon.tv/srbija/ Ukoliko nemaš kanale Nova S i Nova Sport, sada imaš mogućnost da se prijaviš 8.10. i preko EON aplikacije i bilo kog interneta u Srbiji gledaš besplatno utakmice Norveška – Srbija 8.10. na kanalu Nova S, u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu i Srbija – Mađarska 11.10. na kanalu Nova Sport, u Ligi nacija. Uz to, od 8.10. do 11.10. do kraja dana, možeš da gledaš i druge TV sadržaje u EON Sport + Porodičnom paketu. Čekaju te najbolja zabava na Novoj S, objektivna informativa na N1, svi Sport Klub kanali sa uvek uzbudljivim utakmicama Premier lige, La Lige, Evrolige i Evrokupa, kao i mnogi drugi TV sadržaji. Za 35 minuta kreću registracije za tu promo akciju. za inozemstvo ne vazi?
mlatko Posted October 8, 2020 Posted October 8, 2020 za inozemstvo ne vazi?N sport ne radi ali registracija prolazi, vide se neki kanaliNovaS radi, biće tu prenos?
Recommended Posts