mlatko Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Istumbaraćemo vikinge izvik(ingov)ali smo Tumbu, blato je repkina šansaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
levi Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 https://nova.rs/sport/fudbal/cela-srbija-gleda-besplatno-reprezentaciju-uz-eon/ 1
kud u maglu Simoviću Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: dobijamo norvežane lagano a kad uopšte igramo?
Cash Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: dobijamo norvežane lagano ako neko zna sa Skandinavcima onda zna Tumba. Setimo se Hamarbiya
ОГИрс Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Зна ли неко нешто о овом клинцу из Пауновог Ридинга који се одлучио да игра за нас? Ради се о младој селекцији.
askeladden Posted October 6, 2020 Posted October 6, 2020 Tumbakovic je selektor?Da sam juce umro.Sokirah se dok sam vrteo kanale na NRK.
W.F.C. Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Quote "Razmenili smo nekoliko rečenica o meču, nismo imali baš mnogo vremena. Jović se brine da će ovde u Oslu biti hladno tokom utakmice. Verovatno misli da se u Norveškoj ljudi smrzavaju tokom cele godine", rekao je Edegor.
mlatko Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 Primadonnu ucenio Zidan, ako se slinav vrati u Real moraće da igraInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
John Coltrane Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 21 hours ago, Apollo Creed said: Dobijao je Ljubiša i jače! Dobijao je po guzovima.
kud u maglu Simoviću Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 On 6.10.2020. at 14:30, John Coltrane said: Kakva umišljena seljačina Vazda bio... 3 minutes ago, John Coltrane said: Dobijao je po guzovima. ahtung, ahtung borjan je hakovao koltrejnov nalog
John Coltrane Posted October 7, 2020 Posted October 7, 2020 50 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ahtung, ahtung borjan je hakovao koltrejnov nalog Ja sam onaj što viče ala volim da mrzim
Recommended Posts