October 6, 20204 yr Istumbaraćemo vikinge izvik(ingov)ali smo Tumbu, blato je repkina šansaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 6, 20204 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: dobijamo norvežane lagano a kad uopšte igramo?
October 6, 20204 yr 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: dobijamo norvežane lagano ako neko zna sa Skandinavcima onda zna Tumba. Setimo se Hamarbiya
October 6, 20204 yr Зна ли неко нешто о овом клинцу из Пауновог Ридинга који се одлучио да игра за нас? Ради се о младој селекцији.
October 7, 20204 yr Quote "Razmenili smo nekoliko rečenica o meču, nismo imali baš mnogo vremena. Jović se brine da će ovde u Oslu biti hladno tokom utakmice. Verovatno misli da se u Norveškoj ljudi smrzavaju tokom cele godine", rekao je Edegor.
October 7, 20204 yr Primadonnu ucenio Zidan, ako se slinav vrati u Real moraće da igraInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 7, 20204 yr 21 hours ago, Apollo Creed said: Dobijao je Ljubiša i jače! Dobijao je po guzovima.
October 7, 20204 yr On 6.10.2020. at 14:30, John Coltrane said: Kakva umišljena seljačina Vazda bio... 3 minutes ago, John Coltrane said: Dobijao je po guzovima. ahtung, ahtung borjan je hakovao koltrejnov nalog
October 7, 20204 yr 50 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ahtung, ahtung borjan je hakovao koltrejnov nalog Ja sam onaj što viče ala volim da mrzim