patofiza Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 1 hour ago, levi said: http://elixx.me/sporting.html http://elixx.me/zenit.html hvala druze
mlatko Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Ovo se zaslužilo izgubiti, zadnji napad kao na treningu za utakmicu sa novinarima
levi Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Just now, Zico said: Opa, uzeli bod plus klin sit. sve to sa igračem manje. utegao Tumba
kud u maglu Simoviću Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 čemer. ni radonjara ne pomaže stvarno smo dotakli dno
pasha Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Turska je toliko losa da je to nepojmivo. Ovo sto mi radimo je samo debilizam. Ne moze se to vise opisati drugacije.
harper lee Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Napisao sam sto puta i jos sto puta cu, da Srbija ima deset igraca i Kolarova igrao bih sve utakmice sa deset igraca. Ako je vec hteo da dobije crveni trebalo je da isamara sudiju koji jedva da je svirao faul za ono namerno sakacenje Lazovica s ledja. Umesto toga, znas da je tim vec imao jednu prinudnu izmenu, znas da ti niko od saigraca nije u ozbiljnom treningu i da nema snage i ti napravis glupost koju bi tesko bilo oprostiti i Pavlovicu, kamoli igracu s toliko iskustva, ostavis tim sa deset igraca da igra celo poluvreme. Nadam se da jos neko nece saznati da se povredio kad se ohlade misici, Kostic je poslednjih pola sata jedva stajao na nogama.
Apollo Creed Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Gde li je Dimitrije da osokoli narod...
fandorin Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Ako mi prođemo Oslo to će biti jedna od većih senzacija ove godine. Osokoljen "kompaktnošću odbrane i velikom željom" Tumba će ići na penale, a izgubićemo sa 2:0.
James Marshall Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Ali svaki novi ciklus isto sranje, u 9 od 10 slučajeva. Kod nas je neko "normalno" ponašanje težak incident.
Gradina Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Najveća ludost Pavlović zadnju utakmicu igrao juna Jović Ljajić Radonjić .. isto bez utakmica. Tumbakovića menadzeri uzeli pod svoje. .Nije dzabe Matić rekao hvala. Nekima je mesto u reprezentaciji kupljeno to je već očigledno. Bruka za savez , al tamo i nema nikoga sa obrazom. Da ne spominjem to što RTS kao nacionalna tv kuća ne prenosi utakmice nacionalne selekcije. Ma i nije ovo nacionalna selekcija ovo je MENADZERSKA SELEKCIJA 1
pasha Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Matic je rekao hvala jer zeli da bude koncetrisan na MJ. To je posteno sa njegove strane ali ne treba ga sada hvaliti. Slusao sam tokom utkamice komunikaciju na terenu, bez komentatora, i izgleda tunjavo sve to. Steta, da su malo normnalniji u glavi mogli bi soldine rezultate da prave a nekada da i iznenade bas lepo.
Gradina Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 3 minutes ago, pasha said: Matic je rekao hvala jer zeli da bude koncetrisan na MJ. To je posteno sa njegove strane ali ne treba ga sada hvaliti. Slusao sam tokom utkamice komunikaciju na terenu, bez komentatora, i izgleda tunjavo sve to. Steta, da su malo normnalniji u glavi mogli bi soldine rezultate da prave a nekada da i iznenade bas lepo. Ako je Matić pošten kao što kažeš onda i Tumba treba da bude korektan i da ne zove igrače koji nemaju minimum 90 % minutažu u zadnjih mesec dana , a kamoli kao ove što pomenuh. Pavloviču svaka čast ali dečko je zadnju utakmicu ako se ne varam odigrao u Partizanu sa Čukom. Ni u finalu sa Vosom u Nisu nije igrao. Koliko treba pameti ( love ) pa mladog igrača bez utakmica dva meseca gurati ?
Recommended Posts