Ayatollah Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Htedoh da napišem na poluvremenu da Kolarova treba odstraniti iz reprezentacije iz higijenskih razloga, vidim da se on sam pobrinuo za to. Nadam se da mu je ovo poslednja utakmica u dresu reprezentacije. 2
James Marshall Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Ali ako postoji personifikacija svih gluposti vezanih za FSS, to je pojava zvana Kolarov i njegovo bitisanje u reprezentaciji
reginald Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Nazalost ovaj crveni ce im posluziti kao izgovor, a direktna je posljedica selektorove gluposti.
John Coltrane Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 STEFAN MITROVIĆ izvinjavam se ali aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
radisa Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 4 minutes ago, de Sisti said: Ne vredi sad moramo da igramo na nulu se sakrijemo u mišiju rupu igramo "hitni lopticu u šumicu"... Ispravio... Jajare bili, jajare ostali...
Ayatollah Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 U Budimpešti 2-3 na poluvremenu... Mi ovde 1 šut na gol za 70 minuta...
James Marshall Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 Na koga se drka ovaj Đuričić, lik koji godinama dobija šansu u reprezentaciji a kurca nije uradio
kud u maglu Simoviću Posted September 6, 2020 Posted September 6, 2020 gledam na mahove, i već dva puta kad sam bacio pogled nama kalaba organizuje napad i to sa pozicije centralnog veznog pa jel toliko rasulo?
Recommended Posts