Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Vezni red uopšte ne postoji, štoperi organizuju igru i to neuspešno. Mnogo smo lošiji nego u Moskvi, što je poražavajuće. 

• Replies 42.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1124

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

994

Posted

Iz igre ne možemo uraditi ništa. Gol možemo dati jedino iz prekida ili posle neke njihove grube greške.

Posted

Golovi su precjenjeni, igra takođe, sad je najbitnije da pokažemo jedinstvo i podršku predsjedniku dok se bori za Srbiju

Posted

Valjda ce neko da isamara Radonjica u svlacionici na poluvremenu.

Bili smo mnogo bolji protiv Rusije, ovo je uzas sto igramo veceras. I takvi uzasni smo osteceni za cist penal.

Posted

Taj penal su tražili i turski fudbaleri jer je turčin gurnut, ali je sudija bio neumoljiv

Posted

Ne znam stvarno koja je taktička i igračka svrha para zadnjih veznih Gudelj - Maksimović. Ljudi ne rade ništa apsolutno osim što prave kao neki blok - ne otvaraju se, ne primaju pasove, ne iznose loptu, ne kvare igru protivnika, ništa. Igru nam kreiraju štoperi na 40 metara od našeg gola, uglavnom tražeći dugim loptama nekog napred, nikakve ideje tu nema nego improvizacija, pa ako nešto prođe. Kostić i Radonjić samo smetaju jedan drugom po levoj strani, ne znam čemu to dupliranje. Turci ništa naročito, kao što sam i rekao, niko ni tu posebno ne odskače.

Posted (edited)

Maksimović i Gudelj su dva dosta slična igrača čini mi se.Idealan bi bio jedan od njih uz Milivojevića ili Matića,ali jebiga...

Edited by Milošica
Posted

Ide se na zbunjivanje protivnika. Menjaju se pozicije, blok se duplira, ne znaju sta da ocekuju kad izadjemo. 3-5-1-1 je vrhunska inovacija sistema. Dakle mudro i na nulu. 

Posted

valja produziti tulumbu, da nam ga neko ne otme, daleko bilo..:fantom:

• Haha 1
Posted

Ma štono kažu, mi ćemo ovo sa Mađarima rješavati, to su nama bitne utakmice :wicked:

Posted

Jebote kakav festival besmisla

Posted

+ golman koji ne može da uhvati loptu koja putuje sekund i po