November 19, 20195 yr 37 minutes ago, Filozof manijak said: Ne znam da li uviđaš besmisao svojih tvrdnji, pošto Muslin nije bio selektor na SP, i nikako ne možeš proveriti njihovu verovatnoću. ŠBB KBB priča. Možda sa Muslinom na čelu ne bi ni Kostariku pobedili. Pobij ovu moju tvrdnju. Uvidjam, ali moraš biti dosledan u svojim stavovima i probati razumeti zašto sam ja to napisao
November 19, 20195 yr Fotka koja opisuje stanje u nasem reprezentativnom, mada se može reći uopšteno, fudbalu
November 19, 20195 yr @Draganče 79 Kapiram šta si napisao, ali ti je onako napisana izjava bila kategorička, a ne kondicionalna. Na to sam reagovao, Moje mišljenje da je sve to sa Muslinom i otkazom pred SP teška svinjarija Saveza, ali da li bi bolje prošli na takmičenju sa njim kao selektorom, nikada nećemo znati. Evo proste analogije: Radomir i Antić i naša reprezentacija na SP u JAR. Najbolji sastav, kvalitetan selektor i kiks protiv Australije koji nas je koštao prolaska dalje. Dakle, ništa nije sigurica Edited November 19, 20195 yr by Filozof manijak
November 19, 20195 yr Koliko sam shvatio, u plejofu se igra jedna utakmica, nema revanša, dakle, sa Norvežanima igramo samo jedan meč i to u gostima ... To je čak i bolje jer igramo brze i jednostavne kontre, radimo sjajnu tranziciju preko Tadića i krila ... Edited November 19, 20195 yr by stoka
November 19, 20195 yr Čini se da su Tumbakoviću dani u FSS odbrojani. Tu informaciju jutros su preneli beogradski mediji pozivajući se na svoje izvore bliske FSS.
November 19, 20195 yr Bio u Laciju e evo trune vredan 10(0)M u istom, nije receno... Mnogo je tu lazne sujete i vanrednih situacija umesano u fudbalu, pogotovo oko SP-ava to je masinerija u kojoj ne nedostaju (a)politicko-proleterske ispodkulisne mahinacije pored redovnih menadzerskih kombinacija. Kroati, iako nisu imuni na ovo drugo, imaju manje ambicije pa bolje prolaze.Sva sreca pa u Kataru to nece biti slucaj pa se ne mora ni plasirat'... Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
November 19, 20195 yr 10 minutes ago, renne said: Ako prođemo u grupi smo sa Engleskom Engleska, Skotska i ko je cetvrti?
November 19, 20195 yr Ako prođemo u grupi smo sa EngleskomDefinitivno ili predviđaš? Sent from my H3213 using Tapatalk
November 19, 20195 yr Engleska, Skotska i ko je cetvrti?Ako je Škotska u grupi mi nismo I obrnuto. U istom smo delu za baraž. Sent from my H3213 using Tapatalk
November 19, 20195 yr I dalje ne znamo prvih jedanaest. Ne znamo tko ce igrati u obrani. Vjerovatno je da ce biti cetvorica. Tako je i bolje zbog tankog kadra na stoperskim pozicijama. Kolarov treba igrati beka. Milenkovic ne treba igrati beka. Poziciju desnog beka treba pokriti veznim igracima, Gudeljom ili Maksimovicem.
November 19, 20195 yr 2 minutes ago, reginald said: I dalje ne znamo prvih jedanaest. Ne znamo tko ce igrati u obrani. Vjerovatno je da ce biti cetvorica. Tako je i bolje zbog tankog kadra na stoperskim pozicijama. Kolarov treba igrati beka. Milenkovic ne treba igrati beka. Poziciju desnog beka treba pokriti veznim igracima, Gudeljom ili Maksimovicem. 1:45