Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted
37 minutes ago, Filozof manijak said:

Ne znam da li uviđaš besmisao svojih tvrdnji, pošto Muslin nije bio selektor na SP, i nikako ne možeš proveriti njihovu verovatnoću.

ŠBB KBB priča.

Možda sa Muslinom na čelu ne bi ni Kostariku pobedili. Pobij ovu moju tvrdnju.

Uvidjam, ali moraš biti dosledan u svojim stavovima i probati razumeti zašto sam ja to napisao

• Replies 42.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1681

• levi

1124

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

991

Posted

Fotka koja opisuje stanje u nasem reprezentativnom, mada se može reći uopšteno, fudbalu

Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Posted (edited)

@Draganče 79

Kapiram šta si napisao, ali ti je onako napisana izjava bila kategorička, a ne kondicionalna. Na to sam reagovao,

Moje mišljenje da je sve to sa Muslinom i otkazom pred SP teška svinjarija Saveza, ali da li bi bolje prošli na takmičenju sa njim kao selektorom, nikada nećemo znati.

Evo proste analogije: Radomir i Antić i naša reprezentacija na SP u JAR. Najbolji sastav, kvalitetan selektor i kiks protiv Australije koji nas je koštao prolaska dalje. 

Dakle, ništa nije sigurica

Edited by Filozof manijak
Posted (edited)

Koliko sam shvatio, u plejofu se igra jedna utakmica, nema revanša, dakle, sa Norvežanima igramo samo jedan meč i to u gostima ...

To je čak i bolje jer igramo brze i jednostavne kontre, radimo sjajnu tranziciju preko Tadića i krila ...

Edited by stoka
Posted

Čini se da su Tumbakoviću dani u FSS odbrojani. Tu informaciju jutros su preneli beogradski mediji pozivajući se na svoje izvore bliske FSS.

:fantom:

Posted
Bio u Laciju e evo trune vredan 10(0)M u istom, nije receno... Mnogo je tu lazne sujete i vanrednih situacija umesano u fudbalu, pogotovo oko SP-ava to je masinerija u kojoj ne nedostaju (a)politicko-proleterske ispodkulisne mahinacije pored redovnih menadzerskih kombinacija. Kroati, iako nisu imuni na ovo drugo, imaju manje ambicije pa bolje prolaze.

Sva sreca pa u Kataru to nece biti slucaj pa se ne mora ni plasirat'...

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Posted
10 minutes ago, renne said:

Ako prođemo u grupi smo sa Engleskom

Engleska, Skotska i ko je cetvrti?

Posted
Ako prođemo u grupi smo sa Engleskom
Definitivno ili predviđaš?

Sent from my H3213 using Tapatalk

Posted

Engleska, Skotska i ko je cetvrti?
Ako je Škotska u grupi mi nismo I obrnuto. U istom smo delu za baraž.

Posted

I dalje ne znamo prvih jedanaest. Ne znamo tko ce igrati u obrani. Vjerovatno je da ce biti cetvorica. Tako je i bolje zbog tankog kadra na stoperskim pozicijama.

Kolarov treba igrati beka. Milenkovic ne treba igrati beka. Poziciju desnog beka treba pokriti veznim igracima, Gudeljom ili Maksimovicem.

Posted
Definitivno ili predviđaš?

Definitivno
Posted
2 minutes ago, reginald said:

I dalje ne znamo prvih jedanaest. Ne znamo tko ce igrati u obrani. Vjerovatno je da ce biti cetvorica. Tako je i bolje zbog tankog kadra na stoperskim pozicijama.

Kolarov treba igrati beka. Milenkovic ne treba igrati beka. Poziciju desnog beka treba pokriti veznim igracima, Gudeljom ili Maksimovicem.

1:45