pbg12345 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 sad sa luksemburzanima za 3 mesto ne bi se ja nigde zaletao, opasni su oni tamo nego na nulu, pa onda kuci da probamo da im damo jedan mocni smo mnogo
Baldrick S. Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Portugal igrao da ne izgubi. To sto smo im dali 2 gola je vise sto ih zabole da igraju nego sto smo mi bilo sta pametno odigrali.
harper lee Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Ono kad dva puta smanjis rezultat a niko ziv, ni igraci, ni publika, ni Gojko Andrijasevic ne veruje da moze da se stigne. Ne mozemo mi toliko golova da damo koliko ovakva odbrana moze da primi.
Milošica Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 4 minutes ago, BlackGeorge said: Portugalci su jednostavni jači. Odigrali su 11 igrača koji bi izveo i ovaj forum minus Jović. Može i Klop biti selektor, nebitno je. To je to. Čestitke momcima na borbi. Pa da li se baš sve svodi na to koju postavu izvedeš?
Mark Rothko Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Jel odbranio ovaj Dmitrović nekada nešto?
Milosh76 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Okrecemo se obavezama u plejofu Lige Nacija
Cash Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Bilo bi lepo da Matič igra protiv Partizana na JNA pa da protivnik celo vreme ima igrača manje.
pbg12345 Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 1 minute ago, hazard said: Jesu jači ali dadosmo im 2 gola, kada mi takvim protivnicima dajemo 2 gola...ovde je odbrana zakazala, pre svega golman kod bar 2 gola...moglo je biti 2-2 komotno daj en zajebaji iskontrolisali su utakmicu od prvog do poslednjeg sekunda da im je trebalo dali bi jos tri a uostalom i odbrana je sastavni deo tima, nije slucajno da primamo 10 golova u tri utakmice, plus u onoj trecoj em se ronaldo rano povredio, em su i tako imali gomilu sansi
Kreator Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 (edited) 6 minutes ago, hazard said: Jesu jači ali dadosmo im 2 gola, kada mi takvim protivnicima dajemo 2 gola...ovde je odbrana zakazala, pre svega golman kod bar 2 gola...moglo je biti 2-2 komotno Pa šta da se radi. Nećete Stojketa? Smeta Rukavina? Ppp je dobio barem pozadi ekipu koju je hteo. Milenković kiksao, Maksimović kiksao, golman kiksao. A za nijednog nema primedbe pre meča da ne trebaju da igraju. Edited September 7, 2019 by BlackGeorge
ZokiAsov Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 1 minute ago, Mark Rothko said: Jel odbranio ovaj Dmitrović nekada nešto? Na prijateljskim je neprejebiv
Ted Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Miloje selektor kad treba da se branimo, Savo kad idemo napred....podela posla i očas smo na vrhu
Zico Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 7 minutes ago, BlackGeorge said: Portugalci su jednostavni jači. Odigrali su 11 igrača koji bi izveo i ovaj forum minus Jović. Može i Klop biti selektor, nebitno je. To je to. Čestitke momcima na borbi. Kojim momcima i kojoj borbi? Po prikazanoj zelji, motivaciji, agresivnosti, trcanju, izgledalo je kao se igra neka nebitna revijalna tekma. Sa pola snage nam uvalili 4 komada.
MiddleClass Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Bleki prevara. Zavrsice kod Gulana u Izraelu. Tumba 4, Krstaja 5 primio. Taman je za taj jedan gol Tumba bolji trener.
simetrije Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 Meni mnogo lakše, videh kapitena kako se domaćinski triput prekrstio dok je izlazio sa terena. Malo ličilo na ona smandrljavanja po autobusima (kad se prolazi pored crkve), ali nema veze
pasha Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 1 minute ago, Mark Rothko said: Jel odbranio ovaj Dmitrović nekada nešto? Jeste, kao macka poritv Nemaca inace bi dobili 5 komada. Nije on ovde toliki problem, cak nas je i sudija usrao kod gola Ronalda koji je bio u ofsajdu. Problem je spora sredina terena. Iako izgleda da su nas rabucali po rezultatu ali susitnski nije bilo tako po igri. To nam se vec nekoliko puta desilo. Bas u Beogradu protiv Belgije gde smo bili jos dominatniji a slicno smo izgubili. Puno je tu faktora od samopouzdanja pa nadalje.
Recommended Posts