Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

sad sa luksemburzanima za 3 mesto

ne bi se ja nigde zaletao, opasni su oni tamo

nego na nulu, pa onda kuci da probamo da im damo jedan

mocni smo mnogo

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Portugal igrao da ne izgubi. To sto smo im dali 2 gola je vise sto ih zabole da igraju nego sto smo mi bilo sta pametno odigrali.

Posted

Ono kad dva puta smanjis rezultat a niko ziv, ni igraci, ni publika, ni Gojko Andrijasevic ne veruje da moze da se stigne. Ne mozemo mi toliko golova da damo koliko ovakva odbrana moze da primi.

Posted
4 minutes ago, BlackGeorge said:

Portugalci su jednostavni jači.

Odigrali su 11 igrača koji bi izveo i ovaj forum minus Jović. Može i Klop biti selektor, nebitno je.

To je to.

Čestitke momcima na borbi.

Pa da li se baš sve svodi na to koju postavu izvedeš?

Posted

Jel odbranio ovaj Dmitrović nekada nešto?

Posted

Okrecemo se obavezama u plejofu Lige Nacija :D 

Posted

Bilo bi lepo da Matič igra protiv Partizana na JNA pa da protivnik celo vreme ima igrača manje.

Posted
1 minute ago, hazard said:

Jesu jači ali dadosmo im 2 gola, kada mi takvim protivnicima dajemo 2 gola...ovde je odbrana zakazala, pre svega golman kod bar 2 gola...moglo je biti 2-2 komotno

daj en zajebaji :D

iskontrolisali su utakmicu od prvog do poslednjeg sekunda

da im je trebalo dali bi jos tri

a uostalom i odbrana je sastavni deo tima, nije slucajno da primamo 10 golova u tri utakmice, plus u onoj trecoj em se ronaldo rano povredio, em su i tako imali gomilu sansi

Posted (edited)
6 minutes ago, hazard said:

Jesu jači ali dadosmo im 2 gola, kada mi takvim protivnicima dajemo 2 gola...ovde je odbrana zakazala, pre svega golman kod bar 2 gola...moglo je biti 2-2 komotno

Pa šta da se radi. 

Nećete Stojketa?

Smeta Rukavina?

Ppp je dobio barem pozadi ekipu koju je hteo.

Milenković kiksao, Maksimović kiksao, golman kiksao. A za nijednog nema primedbe pre meča da ne trebaju da igraju.

Edited by BlackGeorge
Posted
1 minute ago, Mark Rothko said:

Na prijateljskim je neprejebiv

Posted

Miloje selektor kad treba da se branimo, Savo kad idemo napred....podela posla i očas smo na vrhu

Posted
7 minutes ago, BlackGeorge said:

Portugalci su jednostavni jači.

Odigrali su 11 igrača koji bi izveo i ovaj forum minus Jović. Može i Klop biti selektor, nebitno je.

To je to.

Čestitke momcima na borbi.

Kojim momcima i kojoj borbi:D? Po prikazanoj zelji, motivaciji, agresivnosti, trcanju, izgledalo je kao se igra neka  nebitna revijalna tekma. Sa pola snage nam uvalili 4 komada.

Posted

Bleki prevara. Zavrsice kod Gulana u Izraelu.

Tumba 4, Krstaja 5 primio. Taman je za taj jedan gol Tumba bolji trener.

Posted

Meni mnogo lakše, videh kapitena kako se domaćinski triput prekrstio dok je izlazio sa terena. Malo ličilo na ona smandrljavanja po autobusima (kad se prolazi pored crkve), ali nema veze:D

Posted
1 minute ago, Mark Rothko said:

Jeste, kao macka poritv Nemaca inace bi dobili 5 komada.

Nije on ovde toliki problem, cak nas je i sudija usrao kod gola Ronalda koji je bio u ofsajdu.

Problem je spora sredina terena.

Iako izgleda da su nas rabucali po rezultatu ali susitnski nije bilo tako po igri.

To nam se vec nekoliko puta desilo. Bas u Beogradu protiv Belgije gde smo bili jos dominatniji a slicno smo izgubili.

Puno je tu faktora od samopouzdanja pa nadalje.