Kreator Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 (edited) 12 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Meni se sviđa ovo. Prsa u prsa, pa neka pobedi bolji, nema štekanja i katanača. Ne pamtim kad smo ovako lepo igrali u gostima još od one pobede u Češkoj 3:1 u prvoj utakmici pod imenom Srbija. Meni ne. Neka se vrati na dva zadnja bezvezna i jednim centarforom. Mi neznamo drugačije očigledno. Sredina nam je jedna velika nula. Odbranu neću ni da pominjem. Edited June 7, 2019 by BlackGeorge
John Coltrane Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Just now, Zico said: Zasto Kolarov igra? Pa da digne ruku na Gacinovica kod prvog gola. I da cuva vazduh u 5m. Sutra Krstajic izlazi za izjavom “Jeste hteli Jovica, evo vam Jovica”
čekmeže Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Nokaut. Krstaja se već kod prvog gola unezvereno okrenuo klupi, sad nije svestan šta se dešava.
goofs Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Jbe Sheva, ne vadi. Sta da ocekujes od ekipe ciji trener pred utakmicu kaze da “idemo da ne izgubimo”.
San Epifanio Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 E ovo je vec nase standardno izdanje. Sad bi morali ovi stariji malo da stanu na loptu. Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока
assignment Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Ovaj drugi ide 100% Kolarovu na dusu... Pregazili nas u sredini, bas jadno, vidi se da su mislima vec na odmoru...
Babu Bhatt Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Bice tu jos golova izgleda.Poslano sa mog SM-J610FN koristeći Tapatalk
crtamOrasi Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Мора још један централни везни поред Максимовића, превише простора имају у свакој транзицији. Само луд човек може да очекује од Љајића и Тадића да покрију нешто.
Amos Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Krstajiceva faca Treba neko da je printscreenuje pa docrta pored onog grafita 'sve izgubili dabogda'
Ted Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 vrlo kvalitetan raspad za sada....odnos snaga ko Francuska i Gibraltar Krstaja dok smisli šta će završiće se kvalifikacije
SNARC Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 Nesto slicno ovome se sviralo kao penal pre cca nedelju dana
Recommended Posts