Mark Rothko Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Tako je. Bilo bi odlično da za sledeću utakmicu stručni konsultanti budu Era Ojdanić, Gojko Andrijaševič i Milan Kalinić.
theanswer Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 (edited) ako može junajted grupa da izvuče boru drljaču žara i gocija to bi više diglo adrenalin u narodu od ove skupine Edited March 25, 2019 by theanswer
SNARC Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Ima struke, ima i zabave. Fali golotinja i da neko dobije po pi*ki i zabava je potpuna.
SNARC Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 1 minute ago, theanswer said: žara i gocija Ja sam spreman i za malu donaciju ako se ovo pokrene
goofs Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 lebe mekani, sad sam upalio TV, vidim da ovde pominjete ivanovica, ja mislio pricate o bankeli pa mi bilo cudno otkud on kad se pickarao sa savezom, a ono
theanswer Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 (edited) dada, golotinja je propust, za sledeću tekmu ava karabatić i anđus i toeto na koju će stranu ronaldo, živković kaže videćemo, saša popović ga prekida "pa na levu, to se zna"... KEBA POSLAO TIKET povlačim reči, ovo je vrhunski Edited March 25, 2019 by theanswer
John Coltrane Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 5 minutes ago, Jumanji said: Na ovom forumu sve mora da se opljune prvo, nema veze sta je Meni je ovo bas super, malo drugacija koncepcija i obicnija, bar "strucni konsultatni" mogu i da lupaju, sa pokricem, ne ko do sada. A "neki" celavi lik za sankom je Vladimir Zivkovic fudbalski komentator sa SK. Iako sumnjam da je iko od vas nesto specijalno slusao te price pre meceva, vi slusajte i dalje Stranjica...ohh wait WTMIL
Fakundo Sava Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Ako pobedimo očekujem da Ivanović zajaše Saleta kao nekad Lepa brena
kud u maglu Simoviću Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 11 minutes ago, Jumanji said: A "neki" celavi lik za sankom je Vladimir Zivkovic fudbalski komentator sa SK meni ovaj prodao gajbu. korektan tip prisustvo saše popoviča u studiju može samo da opravda da ih je neko ispalio u 19:15 ovo ostalo je štap i kanap
pasha Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Ma gde da pobedimo. Bokovi i sredina su nam busni kao sir.
kud u maglu Simoviću Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Just now, pasha said: Bokovi i sredina su nam busni kao sir. pa šta je ostalo
radisa Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 DObar ovaj podatak da ja naša ekipa bila užasno neugrana i taktički nespremna, pa su trčali kao muve bez glave na SP...
Recommended Posts