March 25, 20196 yr Tako je. Bilo bi odlično da za sledeću utakmicu stručni konsultanti budu Era Ojdanić, Gojko Andrijaševič i Milan Kalinić.
March 25, 20196 yr ako može junajted grupa da izvuče boru drljaču žara i gocija to bi više diglo adrenalin u narodu od ove skupine Edited March 25, 20196 yr by theanswer
March 25, 20196 yr Ima struke, ima i zabave. Fali golotinja i da neko dobije po pi*ki i zabava je potpuna.
March 25, 20196 yr 1 minute ago, theanswer said: žara i gocija Ja sam spreman i za malu donaciju ako se ovo pokrene
March 25, 20196 yr lebe mekani, sad sam upalio TV, vidim da ovde pominjete ivanovica, ja mislio pricate o bankeli pa mi bilo cudno otkud on kad se pickarao sa savezom, a ono
March 25, 20196 yr dada, golotinja je propust, za sledeću tekmu ava karabatić i anđus i toeto na koju će stranu ronaldo, živković kaže videćemo, saša popović ga prekida "pa na levu, to se zna"... KEBA POSLAO TIKET povlačim reči, ovo je vrhunski Edited March 25, 20196 yr by theanswer
March 25, 20196 yr 5 minutes ago, Jumanji said: Na ovom forumu sve mora da se opljune prvo, nema veze sta je Meni je ovo bas super, malo drugacija koncepcija i obicnija, bar "strucni konsultatni" mogu i da lupaju, sa pokricem, ne ko do sada. A "neki" celavi lik za sankom je Vladimir Zivkovic fudbalski komentator sa SK. Iako sumnjam da je iko od vas nesto specijalno slusao te price pre meceva, vi slusajte i dalje Stranjica...ohh wait WTMIL
March 25, 20196 yr 11 minutes ago, Jumanji said: A "neki" celavi lik za sankom je Vladimir Zivkovic fudbalski komentator sa SK meni ovaj prodao gajbu. korektan tip prisustvo saše popoviča u studiju može samo da opravda da ih je neko ispalio u 19:15 ovo ostalo je štap i kanap
March 25, 20196 yr DObar ovaj podatak da ja naša ekipa bila užasno neugrana i taktički nespremna, pa su trčali kao muve bez glave na SP...