Cane Vukic Prebranac Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Али слободан ударац и око лопте стоје Дејо, Папе и Пикси. Непоновљива количина талента на окупу.
darkonet Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Mozda i najbolje sto je rekao je o Vujovicu, nema koga taj covek nije nervirao a opet svako koga sam slusao od tih bivsih fudbalera su govorili da je taj covek morao da ima mesto u prvih 11
porucnik vasic Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 2 hours ago, darkonet said: Mozda i najbolje sto je rekao je o Vujovicu, nema koga taj covek nije nervirao a opet svako koga sam slusao od tih bivsih fudbalera su govorili da je taj covek morao da ima mesto u prvih 11 Фирмињо пре фирмиња. И са наравно мање талента.
MiddleClass Posted January 6, 2019 Posted January 6, 2019 Prijovicu plata 5 miliona godisnje od Al Itihada. Za te pare su mogli Mitrovica dovesti.
assignment Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 On 6.1.2019. at 13:36, MiddleClass said: Prijovicu plata 5 miliona godisnje od Al Itihada. Za te pare su mogli Mitrovica dovesti. 5 mio ukupno za 4 godine ugovora, koliko sam ja procitao/shvatio.
Moća Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 5 mio ukupno za 4 godine ugovora, koliko sam ja procitao/shvatio.Mislim da je kako middle kaze jer je Prijovicu gazda Paoka ponudio 1.5 po sezoni.A i malo je 5m za 4 godine to ispada 1250000 po sezoni a Prijovic lagano moze uzeti bar milionce u evropi.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Lord Stef Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 450k mesecno ako je verovati uglednim srpskim novinama. Uz neke silne bonuse moze da izadje do 30M na 4 godine.
mlatko Posted January 8, 2019 Posted January 8, 2019 serie A Cristiano Ronaldo (Juventus) – 30 M Gonzalo Higuain (?) – 7,5 milioni Leonardo Bonucci (Milan) – 7,5 milioni Paulo Dybala (Juventus) – 7 milioni Douglas Costa (Juventus) – 6 milioni Emre Can (Juventus) – 6 milioni Gianluigi Donnarumma (Milan) – 6 M Mauro Icardi (Inter) – 4,5 milioni Miralem Pjanic (Juventus) – 4,5 milioni Nainggolan (Inter) – 4,5 milioni Insigne 4,6Dzeko 4,5Perisic 4Khedira 4Mandzukic 4Chiellini 4Matuidi 4Cuadrado 4Szczesny 4Mertens 4
Ratamahatta Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Bole ga kurac, nece taj vise ni igrati za momcad, nit ce ga neko pratiti nit ce se on cimati, ajmo Jovara.
Zed Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Šta ga briga, bolje da uzme tolike pare. Grčka liga je ionako isto kurac, jedino šteta šta odlazi bez titule sa Paokom. Lik će zarađivati više od jednog Mandzukica i Dzeke.
Pokojni Ruxin Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 I dalje mi promiče u čemu je fazon sa tim prijovićem. Ne dobacujem do tog nivoa razumevanja fudbala, kapiram da je do mene. Nikako mi ne polazi za rukom da ga shvatim kao nešto znatno ozbiljnijeg igrač od recimo nekog stefana šćepovića.
Zed Posted January 9, 2019 Posted January 9, 2019 Pa verovatno je to da arapi imaju novaca, ali tamo niko od vrhunskih igrača ne želi ići u najboljim godinama, pa su našli njega koji je pristao.
Cash Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 4 hours ago, Pokojni Ruxin said: I dalje mi promiče u čemu je fazon sa tim prijovićem. Ne dobacujem do tog nivoa razumevanja fudbala, kapiram da je do mene. Nikako mi ne polazi za rukom da ga shvatim kao nešto znatno ozbiljnijeg igrač od recimo nekog stefana šćepovića. Eh kad bi Prijovic igrao u Cityju bio bi prvi strelac Premier lige
omiljeni Posted January 10, 2019 Posted January 10, 2019 On 5.1.2019. at 10:02, MiddleClass said: Pape je po mom mišljenju najbolji tehničar svih vremena na ovim prostorima, ali nije šutirao. Ne možete nikoga na silu naterati da pogleda golmana u oči". Dobar cijeli intervju Piksija. https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2019&mm=01&dd=05&nav_id=1489738 Quote Prvi gol je bio remek-delo... Njih milion bi šutnulo iz prve. Ja sam zalomio Mogao je komotno reći i da je dao najbolji gol svih vremena, da bi bilijarde odmah pucale a samo je on zalomio, ali nije samo zato što je skroman i zato što je generalno ljudina. Svaka čast!
Recommended Posts