Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Али слободан ударац и око лопте стоје Дејо, Папе и Пикси. Непоновљива количина талента на окупу.

• Replies 42.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

988

Posted

Mozda i najbolje sto je rekao je o Vujovicu, nema koga taj covek nije nervirao a opet svako koga sam slusao od tih bivsih fudbalera su govorili da je taj covek morao da ima mesto u prvih 11

Posted
2 hours ago, darkonet said:

Mozda i najbolje sto je rekao je o Vujovicu, nema koga taj covek nije nervirao a opet svako koga sam slusao od tih bivsih fudbalera su govorili da je taj covek morao da ima mesto u prvih 11

Фирмињо пре фирмиња. И са наравно мање талента.

Posted

Prijovicu plata 5 miliona godisnje od Al Itihada. Za te pare su mogli Mitrovica dovesti. :fantom:

Posted
On 6.1.2019. at 13:36, MiddleClass said:

Prijovicu plata 5 miliona godisnje od Al Itihada. Za te pare su mogli Mitrovica dovesti. :fantom:

5 mio ukupno za 4 godine ugovora, koliko sam ja procitao/shvatio.

Posted

5 mio ukupno za 4 godine ugovora, koliko sam ja procitao/shvatio.
Mislim da je kako middle kaze jer je Prijovicu gazda Paoka ponudio 1.5 po sezoni.
A i malo je 5m za 4 godine to ispada 1250000 po sezoni a Prijovic lagano moze uzeti bar milionce u evropi.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted

450k mesecno ako je verovati uglednim srpskim novinama. Uz neke silne bonuse moze da izadje do 30M na 4 godine.

Posted

au sunce ti jebem u kakvom svetu zivimo

Posted

serie A

Cristiano Ronaldo (Juventus) – 30 M

Gonzalo Higuain (?) – 7,5 milioni

Leonardo Bonucci (Milan) – 7,5 milioni

Paulo Dybala (Juventus) – 7 milioni

Douglas Costa (Juventus) – 6 milioni

Emre Can (Juventus) – 6 milioni

Gianluigi Donnarumma (Milan) – 6 M

Mauro Icardi (Inter) – 4,5 milioni

Miralem Pjanic (Juventus) – 4,5 milioni

Nainggolan (Inter) – 4,5 milioni

Insigne 4,6

Dzeko 4,5

Perisic 4

Khedira 4

Mandzukic 4

Chiellini 4

Matuidi 4

Cuadrado 4

Szczesny 4

Mertens 4

Posted

Bole ga kurac, nece taj vise ni igrati za momcad, nit ce ga neko pratiti nit ce se on cimati, ajmo Jovara. :D

Posted

Šta ga briga, bolje da uzme tolike pare. Grčka liga je ionako isto kurac, jedino šteta šta odlazi bez titule sa Paokom. Lik će zarađivati više od jednog Mandzukica i Dzeke.

Posted

I dalje mi promiče u čemu je fazon sa tim prijovićem. Ne dobacujem do tog nivoa razumevanja fudbala, kapiram da je do mene. Nikako mi ne polazi za rukom da ga shvatim kao nešto znatno ozbiljnijeg igrač od recimo nekog stefana šćepovića.

Posted

Pa verovatno je to da arapi imaju novaca, ali tamo niko od vrhunskih igrača ne želi ići u najboljim godinama, pa su našli njega koji je pristao.

Posted
4 hours ago, Pokojni Ruxin said:

I dalje mi promiče u čemu je fazon sa tim prijovićem. Ne dobacujem do tog nivoa razumevanja fudbala, kapiram da je do mene. Nikako mi ne polazi za rukom da ga shvatim kao nešto znatno ozbiljnijeg igrač od recimo nekog stefana šćepovića.

Eh kad bi Prijovic igrao u Cityju bio bi prvi strelac Premier lige :fantom:

Posted
On 5.1.2019. at 10:02, MiddleClass said:

Pape je po mom mišljenju najbolji tehničar svih vremena na ovim prostorima, ali nije šutirao. Ne možete nikoga na silu naterati da pogleda golmana u oči". 

Dobar cijeli intervju Piksija. :)

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2019&mm=01&dd=05&nav_id=1489738

Prvi gol je bio remek-delo... Njih milion bi šutnulo iz prve. Ja sam zalomio

Mogao je komotno reći i da je dao najbolji gol svih vremena, da bi bilijarde odmah pucale a samo je on zalomio, ali nije samo zato što je skroman i zato što je generalno ljudina. Svaka čast!