Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted (edited)

...

Edited by *edited by mod
  • Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted

Umire batadjorizam i napadamo ih sa sedmoricom, dva ofanzivna vezna, dva krila i tri spica...

Posted

Onda moze da pozove Maksimovica iz Napolija koji ponovo tamo igra.

Tako da pomerimo Milenkovica na desnog beka, sto igra u Violi, plus da se vrati Nastasic.

Imali bi dobru odbranu na svim pozicijam: Milenkovic-Maksimovic(Nastasic)-Veljkovic(Nastasic)-Kolarov.

Posted

Zasto bismo najboljeg stopera, koji bi trebalo da nam nosi odbranu narednih 10 godina, pomerali na desnog beka gde nije ni priblizno dobar?

Posted

Uostalom, na desnom beku vec imamo Nemanju  Miletica.

Posted

Doskocica ti je glupa taman koliko i predlog da se najbolji stoper, kicma odbrane, premesti na beka.

Posted

Pa ja se slazem da nema potrebe pomerati Milenkovica na beka. 

Posted

Onda je u pitanju nesporazum :laugh:

Ako vec u nedostatku boljih resenja neki stoper mora tamo, onda je bolje da to odradi Maksimovic. Evo sad igra beka za Napoli, igrao je u Torinu, a i njegovi standardni kiksevi prave manju stetu na toj poziciji.

Posted

Neka onda igra Maksimovic desnog beka. Veceras protiv PSG je to igrao i imao par lepih dodavanja i ubacivanja.

Hocu da kazem da ako kompletiramo ono sto mozemo od odbrane to moze biti prilicno jako.

Posted
On 6.11.2018. at 13:39, pasha said:

Vratio Fejsu. Posve zanimljiva odluka.

Umesto Luke Milivojevica, sta te cudi?

Posted

"Što se tiče povređenih igrača, jedino Sergej Milinković Savić neće biti u kombinaciji za subotnju utakmicu i nadam se da će tako i ostati.", objasnio je selektor u "Kući fudbala" u Staroj Pazovi.

I mi isto. 

Posted
25 minutes ago, Plajvi said:

I mi isto. 

Mladen :laugh: