ronin Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Besmislena igra...Besmislena reprezentacija...Nadam se da će ih Crna Gora olupati u Beogradu.
rock bob Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 6 minutes ago, Ruxin said: Ne može radonja sam, falio jović djenka i dangubic takodje
John Coltrane Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 19 minutes ago, radisa said: Zezaš? Štoper/bek Partizana... Ne zezam, zaboravio sam tu volinu.
Кристофер Лумумбо Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 (edited) 19 minutes ago, ronin said: Besmislena igra...Besmislena reprezentacija...Nadam se da će ih Crna Gora olupati u Beogradu. sta besmislena, razvalili smo ih, cak i u periodu kad nismo imali igraca vise. olupace nam pjenis crna gora, klasa smo za njih. milenkovic ce biti najbolji stoper u svijet, mmw. Edited October 14, 2018 by Кристофер Лумумбо
John Coltrane Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 8 minutes ago, J-♣ said: ma bitno je da znaš da je volina Izvini ako sam te uvredio, al' tako mi deluje. Volina, sivonja, vise kao da se bavi borilackim vestinama, a ne loptom. Partizan gledam jedino kad igra protiv Zvezde, a to je slozices se premalo da bih utvrdio njegove igracke kvalitete.
Zico Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 21 minutes ago, ronin said: Besmislena igra...Besmislena reprezentacija...Nadam se da će ih Crna Gora olupati u Beogradu. Uklapa se odlicno u ovo besmisleno takmicenje.
J.R. Cash Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Zasto je takmicenje besmisleno? Prijateljske su bolje?
J-♣ Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 3 minutes ago, John Coltrane said: Izvini ako sam te uvredio, al' tako mi deluje. Volina, sivonja, vise kao da se bavi borilackim vestinama, a ne loptom. Partizan gledam jedino kad igra protiv Zvezde, a to je slozices se premalo da bih utvrdio njegove igracke kvalitete. Jasno mi je da su ti klubaški parametri iznad ostalih, nisi usamljen slučaj na ovoj temi. Kao igrač Miletić je takav kakav je, treneri koji ga stavljaju u tim znaju zašto to rade, a kao čovek je daleko veći nego kao igrač.
Ayatollah Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 Kako je Radonjić jedan beskoristan igrač, pa to je neverovatno...
John Coltrane Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 1 minute ago, J-♣ said: Jasno mi je da su ti klubaški parametri iznad ostalih, nisi usamljen slučaj na ovoj temi. Kao igrač Miletić je takav kakav je, treneri koji ga stavljaju u tim znaju zašto to rade, a kao čovek je daleko veći nego kao igrač. Kakav je kao igrac?
ToniAdams Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 1 minute ago, John Coltrane said: Kakav je kao igrac? jebote koltrejne, jel i ovde moras da patkometrises?
J.R. Cash Posted October 14, 2018 Posted October 14, 2018 1 minute ago, John Coltrane said: Kakav je kao igrac? Odlican.
Recommended Posts