kud_genijalci Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Imajući u vidu kako se Đani ulepšao u Engleskoj, nije mi jasno zašto i naš velečasnii veleumni selektor ne učini bar nešto slično. Para ima, video je sveta, praktikuje luksuz u svakom pogledu...
Shaq Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 ako raspali krstaja sa ovim nasim raspalim sastavom ne dobije raspalog tumbu sa jos raspalijim sastavom, komotno moze da ostane na pecanju u cg.. :coffee:
kud_genijalci Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Zašto Krtajić povremeno govori ijekavski?
kud_genijalci Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 (edited) Kada će već jednom ovom državom da počnu da upravljaju Šumadinci...? Spoiler Ček, ček, Tomu smo imali... Edited October 11, 2018 by kud_genijalci
Cane Vukic Prebranac Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Вечерас је ствар елементарне пристојности навијати за Црну Гору.
Pantelija jr Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 U Podgorici je jebeno opsadno stanje... hvala Dukljanskom gov-naci režimu što me podsjeća zašto nikad neću navijati za CG
John Coltrane Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Videh Deja pa pustih ton, zvanicni "Samo bez incidenata" a gospodja mi iz druge sobe vice "jel to onaj sto kaze popusi ga purgeru?"
John Coltrane Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Mala dosla bez suknje, Gojko izgoreo samo loce vodu, a debeli ne sme ni da pogleda voditeljku. Pepersi pod Goricom.Odoh na fucu da ne kvarim utisak Sent from my iPhone using Tapatalk
bradilko Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 (edited) ex pink m a sad nova tv prenosi utakmicu u mne ali ne čuje se komentator ili ga uopšte nema. eve ga izgleda da je drobio u prazno Edited October 11, 2018 by bradilko
Recommended Posts