Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted (edited)

ajde što gube ni po jada, ali što ne mogu da se sastave u obe ove utakmice. Makedoniju su dobili srećno i nezasluženo, ako im se nisu i sklonili

razjebali su i ovo što jevaljalo. Grujić kao vraćen u mladu, a onda ga ostavili u Herti, tamo je potrebniji

Edited by levi
  • Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted

bata Djora :kralj: 

za sad Španija Francuska i Srbija na prvenstvu

Posted

Pola nam u21 igra u A timu-Milenkovic, Zivkovc, Radonjic, Lukic, mislim da je Veljkovic na granici, Grujic...

Trebali bi da budemo medju favoritima na tom EP ako oni budu igrali.

To mu dodje i kvalifikacije za OI.

Posted

Sto se tice utakmice sa Rusima,  bolja smo ekipa.

Pre nego smo ga primili iz prekida glavom, tako su nas jedino ugrozavali, imali smo neverovatnu priliku gde smo promasili sa 2 metra.

Posted

ipak se  nisu još uvek teoretski plasirali,  još uvek je Austrija živa u grupi

u međuvremenu kucamo na vrata zaboravljenih asova. Lyanco Vojinovic i Mbape  na Čika Dači

Posted

Sta bi sa tim Lyancom na kraju. Suludo mi je skroz da je odigrao 4 tekme za nas pa onda rekao e ipak cu za Brazil. Mislim nije mi suluda odluka, suludo mi je da je to dozvoljeno.

Posted

Dmitrovic juce fenomenalan u Madridu, skinuo nekoliko odlicnih sansi i primio u 94om. Nadam se da je neko od humorista sa topika pogledao mec, lako je videti vrhunski kvalitet.

Posted

Мени лично Дмитровић није споран уопште, одличан голман. Рајковић, по мени, не треба да има зацементирано место другог голмана.

Posted

Svaka cast Stojketu na svemu niko ne moze da mu spori da je obelezio eru i to na dobar nacin ali bez obzira kako bude branio dalje mislim da je skroz kontraproduktivno da se vrati za takmicarske utakmice.

Sto se tice drugog golmana sta se desava sa Svilarom? Valjalo bi ga zapljunuti sto pre.

Posted

Dzaba golmani kad nema sms-a

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk