levi Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 (edited) ajde što gube ni po jada, ali što ne mogu da se sastave u obe ove utakmice. Makedoniju su dobili srećno i nezasluženo, ako im se nisu i sklonili razjebali su i ovo što jevaljalo. Grujić kao vraćen u mladu, a onda ga ostavili u Herti, tamo je potrebniji Edited September 11, 2018 by levi
levi Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 bata Djora za sad Španija Francuska i Srbija na prvenstvu
pasha Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 Pola nam u21 igra u A timu-Milenkovic, Zivkovc, Radonjic, Lukic, mislim da je Veljkovic na granici, Grujic... Trebali bi da budemo medju favoritima na tom EP ako oni budu igrali. To mu dodje i kvalifikacije za OI.
pasha Posted September 11, 2018 Posted September 11, 2018 Sto se tice utakmice sa Rusima, bolja smo ekipa. Pre nego smo ga primili iz prekida glavom, tako su nas jedino ugrozavali, imali smo neverovatnu priliku gde smo promasili sa 2 metra.
levi Posted September 13, 2018 Posted September 13, 2018 ipak se nisu još uvek teoretski plasirali, još uvek je Austrija živa u grupi u međuvremenu kucamo na vrata zaboravljenih asova. Lyanco Vojinovic i Mbape na Čika Dači
*edited by mod Posted September 14, 2018 Posted September 14, 2018 Sta bi sa tim Lyancom na kraju. Suludo mi je skroz da je odigrao 4 tekme za nas pa onda rekao e ipak cu za Brazil. Mislim nije mi suluda odluka, suludo mi je da je to dozvoljeno.
Timmy Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Dmitrovic juce fenomenalan u Madridu, skinuo nekoliko odlicnih sansi i primio u 94om. Nadam se da je neko od humorista sa topika pogledao mec, lako je videti vrhunski kvalitet.
Captain_Darling Posted September 16, 2018 Posted September 16, 2018 Мени лично Дмитровић није споран уопште, одличан голман. Рајковић, по мени, не треба да има зацементирано место другог голмана.
*edited by mod Posted September 17, 2018 Posted September 17, 2018 Svaka cast Stojketu na svemu niko ne moze da mu spori da je obelezio eru i to na dobar nacin ali bez obzira kako bude branio dalje mislim da je skroz kontraproduktivno da se vrati za takmicarske utakmice. Sto se tice drugog golmana sta se desava sa Svilarom? Valjalo bi ga zapljunuti sto pre.
mlatko Posted September 17, 2018 Posted September 17, 2018 Dzaba golmani kad nema sms-aInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
goofs Posted September 20, 2018 Posted September 20, 2018 Kovačević: I mi ćemo jednom u finale kao Hrvati, fali nam samo sreća Izgleda da mu je sva pamet bila u kosi.
Recommended Posts