Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Da je Muslin tu prosetala bi se Srbija grupom, ovako lagano CG prva u grupi. :D

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Moze sve autobusom, Kokeya ustedeo. 

Posted

Sta je ovo, nisam cuo da se uvodi? Jel mu to dodje nestokao ozvanicavanje prijateljskih utakmica, kapiram da ovo samo moze da upadne u te termine...

Posted (edited)

Mene mrzi da citam pravila do tipa cetvrtog kola ovog. 

Edited by Plajvi
Posted
Mene mrzi da citam pravila do tipa cetvrtog kola ovog. 
A ni tad nisam siguran da ću se zainteresovati...
Posted
1 hour ago, Timmy said:

Sta je ovo, nisam cuo da se uvodi? Jel mu to dodje nestokao ozvanicavanje prijateljskih utakmica, kapiram da ovo samo moze da upadne u te termine...

Da (po jedno 75. put :D ima detaljna diskusija o ovome negde na ovom topiku, ili na topiku o kvalifikacijama za SP)

Posted

Jbga, verujem, izvinjavam se. Ja sam malopre prvi put cuo za ovo takmicenje...

Posted

Sve u svemu nema vajde od ovoga, tj. tesan prolaz na EP preko Lige nacija, bice takmicenje za mlade igrace menaDJerske i tako to

Posted

Nije tesno ako se ima u vidu da ce do plej ofa pun kurac reprezentacija vec obezbediti prolaz. Ali da ne treba se osloniti na Ligu samo.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Posted

Treba da se ganja drugo mesto u grupi kvalifikacija pre svega. Ali ko i uvek mi nemamo ideju i strategiju, u fazonu smo sta bude bice

Posted
Je l ovo jednokruzni ili dvokruzni sistem?
Trebalo bi bude dvokruzni, znaci ko osvoji prvo mesto ide gore u sledecem zrebu 2020 a pre zreba se igra turnir pobednika grupa da se dobiju ucesnici EP koji popunjavaju redove tradicionalnih ucesnika iz EP kvalifikacija. Taj turnir moze biti interesantan, ali se treba kvalifikovati [emoji21]
Posted

Kapiram. Znaci sad treba biti stvarno poseban slucaj da ne uspes da se kvalifikujes na sledece EP. Mada nimalo ne sumnjam da se bata Djora tamo negde smeska i govori "challenge accepted"