Timmy Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Izvinjavam se verovatno je poznat odgovor, al jos pre dva meseca sam se pitao zasto Sulejmani ne igra u reprezentaciji. Gledao sam par meceva u njihovoj ligi (jedan gde su odvalili Bazel) i bio je mozda i najbolji igrac na terenu. Jel ima neki problem sa njim ili ovi jednostavno misle da nema kvalitet? Po mom misljenju on mora da ima mesto bar u 16. Ako ni zbog ceg drugog, onda zbog centarsuteva. Ima nogu majstorsku.
Cash Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Žile i Kostic ocito imaju prednost. Steta za njega,voleo bi da ga vidim u 1 repstaciji.
W.F.C. Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Jel kod ludog Mihe bese igrao? Ono kad ga polomio onaj Hrvat u BG... Dobar je bio, nisam znao da je kapiten YB.
Filozof manijak Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Meni je žao što Sulejmani nije ostavio dublji trag u reprezentaciji i Partizanu
Cash Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Meni je žao što Sulejmani nije ostavio dublji trag u reprezentaciji i Partizanu +1
porucnik vasic Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Он је дечко нажалост највећим делом крив.
goofs Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Žile i Kostic ocito imaju prednost. Steta za njega,voleo bi da ga vidim u 1 repstaciji. Žile kao Živković? Nije ga bilo 2 godine dok je ćelavi vodio. A ni Kostić nije briljirao, a i da se ne lažemo Tadić igra ko mlohava baba u poslednje vreme. Moglo se isprobati.
Milosh76 Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 (edited) Sportklub, SBB-ov sportski kanal, kupio je ekskluzivna prava na prenose kvalifikacionih mečeva za Evropsko prvenstvo 2020, Mundijal 2022, Ligu nacija 2018/2019 i 2020/2021 i kao krunski dragulj: sam Euro 2020. godine! Nema vise Ace Retarda Edited November 28, 2017 by Milosh76
*edited by mod Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Znači ništa na RTS? Zanimljivo... Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
levi Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Pa i do sada su bile kvalifikacije na SK Imaju valjda obavezu da našu reprezentaciju daju kanalu sa nacionalnom frekvencijom
Milosh76 Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Uvek postoji ograda tipa... Naravno, to što je Sportklub kupio ekskluzivna prava za prenose ne znači da ne može da ih uz određenu nadoknadu iznajmi Radio televiziji Srbije, kao što je do sada činio sa nekim teniskim i košarkaškim takmičenjima. Međutim, kad su u pitanju ova najveća i samim tim najskuplja takmičenja poslovna logika nalaže da TV prava zadrže za sebe. Sustina je da nece biti SAMO na RTS, nego i na nekoj iole normalnoj, za srpske uslove, televiziji
*edited by mod Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Pa i do sada je SK imao kvalifikacije utakmica koje ne igramo mi. Bice zanimljivo videti da li ce da puste duplo. Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
levi Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 (edited) Do sada je SK prenosio sve, a naše utakmice su išle duplo. Iz ovoga ne vidim da se bilo šta menja, osim što se taj sistem proširuje i na zavšnicu sledećeg Evropskog prvenstva, koje se i onako igra po novom raštrkanom sistemu, kao prdužene kvalifikacije, sa final 4 u Londonu U svakom slučaju dobro je da nema monopola Rts, ali nema ga već neko vreme. Nije to od juče, a kamoli od ubuduće Edited November 28, 2017 by levi
cartman Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Setimo se nedavno završenog EP u košarci... Naše utakmice su uživo išle samo na rts iako je SK prenosio sve ostalo
Recommended Posts