Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

neka bude Portugal umesto Irana, pa da imamo PPP vs Kokeza

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Ajoj sad dve nedelje gledanja u kristalnu kuglu i markiranja sopstvenih reči. Dajte bar neku kladionicu ili nagradu za pogađača.

Posted

Što?  Naša reprezentacija koja se plasirala je i onako raspuštena

Tako da je realno svejedno u kojoj grupi će da bude Kokezina turistička ekspedicija

Posted

Evo i kako su raspoređene reprezentacije uoči žreba:

PRVI ŠEŠIR: Rusija, Nemačka, Brazil, Portugal, Argentina, Belgija, Poljska, Francuska.

DRUGI ŠEŠIR: Španija, Peru, Švajcarska, Engleska, Kolumbija, Meksiko, Urugvaj, Hrvatska.

TREĆI ŠEŠIR: Danska, Island, Kostarika, Švedska, Tunis, Egipat, Senegal, Iran.

ČETVRTI ŠEŠIR: SRBIJA, Nigerija, Australija, Japan, Maroko, Panama, Južna Koreja, Saudijska Arabija.

Boldovano je kao "lak" zreb... a najtezi je recimo... Brazil. Spanija, Meksiko. Srbija

Iz prvog samo Rusija ili Poljska, vise Rusija. Iz drugog Peru, mozda Kolumbija. Iz treceg prve tri da se izbegnu. Treba bas velika sreca a i zreb ce biti dosta dirigovan tim pravilom da ne idu vise od dve evropske u grupu. Ali pitanje br.1 je imamo li mi uopste takmicarski cilj na prvenstvu, za sad se ne daje odgovor, niti se cak postavlja to pitanje.

Posted

dajte Brazil, Španiju, Dansku, pa da se igramo

Posted (edited)

dajte Brazil, Španiju, Dansku, pa da se igramo

Ne možemo da dobijemo dve evropske reprezentacije u grupi.

Najlakše bi bilo Rusija/Poljska (Rusi su generalno kanta, ali igraju kod kuće), bilo koji od Latinoamerikanaca (sve četiri mogu da odigraju i sjajno i očajno, potpuno su nepredvidivi, možda najpre Peru ili Urugvaj) i Kostarika/Tunis/Senegal (možda najpre Tunis, jer u njemu mahom igraju lokalni fudbaleri iz Tunisa i pitanje koliko oni imaju ozbiljnog međunardonog isustva).

Najteže svakako Brazil/Argentina, Španija i Iran/Egipat (čini mi se da su prilično nezgodni, posebno Iran koji je bio skroz dominantan u Aziji, ali opet, sa njima nikada ne znaš, mogu da budu i očajni). Gadno bi bilo i Brazil/Argentina, Meksiko i  Danska/Švedska, ali su šanse za tu grupu vrlo male (mora da se pogodi da Meksiko upadne u tu grupu, jer ne mogu drugi Južnoamerikanci, a ako dođe neko iz Evrope, Danci i Šveđani otpadaju kao mogućnost).

Verovatno će biti neka sredina, tipa Belgija, Kolumbija i Kostarika, ili Francuska, Urugvaj i Egipat.

Edited by Ayatollah
Posted

Niko bre da kaze da cemo biti najveca zelja za izbegavanje iz poslednjeg sesira..

dajte malo qrcenja..taman da traje dok ne pocne SP

Posted

Ma biće samo iz 1. šešira ubice, iz druga dva bilo ko van Evrope da bude proći će Kokezini turisti lagano, ali koga relano zabole  -_-

Posted

Mislim da imam snagu da mogu da odgovorim obavezama i odgovornosti iz razloga što sam bio tu godinu i po u stručnom štabu koji je i odveo reprezentaciju na Svetsko prvenstvo. Nikada nisam bežao od odgovornosti, posebno kad znam šta mogu da uradim - kazao je za Žurnal Mladen Krstajić.

93649_reprezentacija-trening-9057_f.jpg?

Posted (edited)

I niko da kaze da smo najgora evropska ekipa, jedina u 4. sesiru :0.6:

I jos nesto, na 3 od 4 zadnja prvenstva u grupi dobijamo Nemacku, a 2006. bila je Argentina, tako da...

Edited by W.F.C.
Posted

I niko da kaze da smo najgora evropska ekipa, jedina u 4. sesiru :0.6:

I jos nesto, na 3 od 4 zadnja prvenstva u grupi dobijamo Nemacku, a 2006. bila je Argentina, tako da...

mada jedini iz Evrope u 4. šeširu, nismo najgori na rang listi ... Rusi su 65.

Posted

Mislim da imam snagu da mogu da odgovorim obavezama i odgovornosti iz razloga što sam bio tu godinu i po u stručnom štabu koji je i odveo reprezentaciju na Svetsko prvenstvo. Nikada nisam bežao od odgovornosti, posebno kad znam šta mogu da uradim - kazao je za Žurnal Mladen Krstajić.

93649_reprezentacija-trening-9057_f.jpg?

tačno je da nikada nije bežao od odgovornosti i da je samouveren sve to stoji, tako je pre 6 godina pravo iz kopački uleteo u cipele sportskog direktora pfc-a, znamo kako se to završilo....

Posted (edited)

tačno je da nikada nije bežao od odgovornosti i da je samouveren sve to stoji, tako je pre 6 godina pravo iz kopački uleteo u cipele sportskog direktora pfc-a, znamo kako se to završilo....

Nije to isto, na funkciji sportskog direktora posao mu je bio da dovodi fudbalere (da ih selektuje), a trener je radio sa njima, a na funkciji selektora ne mora da selektuje igrace posto spisak dobije od kokeze, vec da radi sa njima. A mozda je bolji kao radnik na terenu. Hvali se i da je nasao zicu igracima.

Edited by Nikodije