W.F.C. Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 I rekao je jos da je utisak da se sa azijske turneje vracamo u nesto boljem raspolozenju od onog u kome smo otisli...
*edited by mod Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Nismo pobedili i dali smo svega 1.5 gol po mecu. Krstajicu odlazi! Daj Karlosa, poznaje Rusiju, ima iskustva sa Svetskog pa taman da budemo pravi evropski Brazilci.
Hamlet Strašni Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Čekajte, jel bata đora stvarno opet neki selektor ili je u pitanju neka okrutna šala?
mlatko Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Samobanuj se [emoji38] ili obrisi post i ne ponavljaj ga ;) Imao sam autogram (i zaturio negde) R. Carlosa, sreo sam ga pre 15 godina sa Morijentesom kad su igrali u Realu. Morijentesa nisam ni poznao, sitan bio.
ljakse Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Nije on sitan, no je R. Karlos grmalj od svojih metar i šeset kusur, nije čudo.
Apollo Creed Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Љубинко Друловић одвео Емираћане на првенство Азије
Ratamahatta Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 I Boskic asistent, stoji gore desno. :D
levi Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Љубинко Друловић одвео Емираћане на првенство Азије Šteta, a taman mu je dobro krenulo Jel ima već nekih ponuda?
Milosh76 Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Evo i kako su raspoređene reprezentacije uoči žreba:PRVI ŠEŠIR: Rusija, Nemačka, Brazil, Portugal, Argentina, Belgija, Poljska, Francuska.DRUGI ŠEŠIR: Španija, Peru, Švajcarska, Engleska, Kolumbija, Meksiko, Urugvaj, Hrvatska.TREĆI ŠEŠIR: Danska, Island, Kostarika, Švedska, Tunis, Egipat, Senegal, Iran.ČETVRTI ŠEŠIR: SRBIJA, Nigerija, Australija, Japan, Maroko, Panama, Južna Koreja, Saudijska Arabija. Boldovano je kao "lak" zreb... a najtezi je recimo... Brazil. Spanija, Meksiko. Srbija
SNARC Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Ne mere ba Spanija i Mehiko u istu grupu.. Argentina..Engleska..Bratski Iran..i mi...pa da bude sprdnja.
Recommended Posts