nisam ja Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 nisam pratio. šta je sa mexikom? vidim da se često referiše kao na bauk. jesu tolko dobri?
levi Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Lepa akcija Pantića i Adže i promašaj ovog nekog Lutovca za TV špice, prazan gol po sredini gola, sa 2m, jeste imao čoveka na leđima, ali samo je trebalo da ne promaši 7m gola
Nikodije Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 (edited) Kako igra gruja? Nisam ga gledao otkad je otisao iz zvezde, ako je uopste i igrao nesto kod klopare Edited November 14, 2017 by Nikodije
mlatko Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 nisam pratio. šta je sa mexikom? vidim da se često referiše kao na bauk. jesu tolko dobri?Pre neki dan 3:3 sa Belgijom a sinoc pobedili 1:0 Poljsku. uzimamo ga u usta kao primer jedne vrlo solidne i konkretne ekipe bez (mnogo) zvucnih imena. Da bi ih pobedio moras im se pridruziti Kako igra gruja? Nisam ga gledao otkad je otisao iz zvezde, ako je uopste i igrao nesto kod klopareOstavio mi je solidan utisak, mislim da je imao par odlicnih (dugih) pasova ali vreme ce pokazati. i naredne utakmice na prolece.
levi Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Gruja treba da se razvija u klubu, a u reprezentaciji da igraju najbolji. Kao i svi ostali Tj tako je bilo dok se znao neki red u reprezentaciji -_-
levi Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Umuljao ga nekako na kraju mučeni Lutovac 0:1 u neugodnoj Jermeniji
Hobbit slayer Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Gruja treba da se razvija u klubu, a u reprezentaciji da igraju najbolji. Kao i svi ostali Tj tako je bilo dok se znao neki red u reprezentaciji -_- Kao što je bio slučaj sa Rukavinom i Obradovićem... Dobro, oni se nisu razvili, već ostareli na klupi u klubovima... Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
mlatko Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 (edited) Penal kakvih je sinoc bilo 15 [emoji38] Inace posveta gola Ljaje Krstaji otklanja svaku sumnju bojkota Muslina Edited November 14, 2017 by mlatko
sekretar Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Rukavina da se pohvali za preasist do Sms Sent from my .... using Tapatalk
J.R. Cash Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Sta znam, nas gol vredi makar dvostruko vise od ove sprdnje. Sto se mene tice, vodimo 2:1.
Recommended Posts