levi Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Svaka generacija bilo koje reprezentacije u svakom sportu ima nekog igrača koji po kvalitetu zaslužuje da bude deo ekipe, ali se ne uklapa iz bilo kog razloga. Čak i da je upitanju igrač koji potpuno menja koncepciju i daje novu dimeziju ekipi, ako ekipa bez njega ima rezultat onda je opravdano, jer je to jedini cilj, da se napravi ekipa koja ima rezultat, a ne spisak najboljih pojedinaca. A pri tom Sergej nije taj igrač koji menja sve
kud u maglu Simoviću Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 jebo i muslina i kokezu. ta jedanaestorica koji istrče na tim utakmicama u rusiji će imati moju podršku bez obzira ko im je selektor, a ko predsednik fs-a što se mene tiče može bomba da padne na terazije 35, i neće me puno pogoditi. još jedna da padne na maderu™ i mi smo na konju
Boza_zvani_Pub Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 - Rastali smo se jer ne gledamo na isti način kako treba da izgleda tim na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Trenutno nisam u Srbiji, kad se vratim možemo da pričamo na tu temu - rekao je Muslin.
bradilko Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 nije on manje korumpiran nego ima jačih pirana u savezu. a ovo oko pauna i prosinečkog su "želje i pozdravi " a potpuno se slažem sa lakseom da nisu trebali da smenjuju muslina jer je jednostavno ispunio cilj
Peter Fan Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 (edited) a jedanaestorica koji istrče na tim utakmicama u rusiji će imati moju podršku bez obzira ko im je selektor, a ko predsednik fs-a Bogami, ja imam dvojbu oko toga jer mi nije bas jasno sta oni tacnu tamo reprezentuju. Inace, nevjerovatno je koliko je mafijaska udruga (TM by ljakse) ogranicena i koliko im je dupe zinulo na kratkorocni plijen i koliko rade u korist vlastite shtete. Hajde da imaju plan da stvarno dovedu nekog boljeg, pa da im se i oprosti ne-eticnost. Da im je naisla prilika da uzmu neko ime tipa Capello, pa da covjek kaze, OK nije fer prema Muslinu, ali bizniz je biznis (naravno, ako se ispostuje ugovor). Mislim da bi im javnost oprostila, ali ovakav trostruki pucanj u vlastito stopalo je bas glib. Edited October 30, 2017 by Peter Fan
ljakse Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 ta jedanaestorica koji istrče na tim utakmicama u rusiji će imati moju podršku bez obzira ko im je selektor, a ko predsednik fs-a e da, dobro me podseti, jedanaestorici (tj dvajstrojici ili koliko već) pizduna i bezmudaša koji ćutke dopuštaju da im svaki ciklus tumbaju trenere želim da u životu više ne zabodu ugovor.
MocaVukotic Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 igračima je najgore u ovakvim situacijama, možda se ne slažu, a opet ne bi smeli da se mešaju, sad im se ne igra posle svega ovoga, a opet ne bi da odbijaju poziv, ili da bojkotuju kurac palac... ovo može donekle da ispegla samo neko ime koje mi definitivno nemamo u ovom trenutku, što znači da smo svesno odustali od mundijala već sada. kul, gledaće se žabari....
kud u maglu Simoviću Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 šta predlažeš, da odu i nalupaju šamare kokiju i kažu da to tako ne može da napuste reprezentaciju i budu duciji simonovići(ne forumski) ni taj film nećemo videti rekao sam onomad da me zabole za slavoljubovu i kokezinu reprezentaciju, kad slavoljuba više nema red je i ja da deliično revidiram stav
Peter Fan Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 e da, dobro me podseti, jedanaestorici (tj dvajstrojici ili koliko već) pizduna i bezmudaša koji ćutke dopuštaju da im svaki ciklus tumbaju trenere želim da u životu više ne zabodu ugovor. Njihovo je da pokazu karakter na terenu, zna se ko u Savezu treba da misli. igračima je najgore u ovakvim situacijama, možda se ne slažu, a opet ne bi smeli da se mešaju, sad im se ne igra posle svega ovoga, a opet ne bi da odbijaju poziv, ili da bojkotuju kurac palac... Pa izmedju tisine i precutnog odobravanja i otvorenog bojkota ima valjda neke sredine. Tipa: kapiten i jos par vidjenijih igraca stanu iza izbornika i interno i u javnosti, i sl. Mada kontam da ima tu i indirektinih pritisaka i na njih i na porodicu, ali sta sprecava Nemanju Matica npr, da preseli familiju u Leeds, pa da mu FSS pljune pod prozor.
ljakse Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 (edited) igračima je najgore u ovakvim situacijama, možda se ne slažu, a opet ne bi smeli da se mešaju, sad im se ne igra posle svega ovoga, a opet ne bi da odbijaju poziv, ili da bojkotuju kurac palac... Ja stvarno ne znam zašto bi im bilo najgore. Ako može da se sere po likovima koji pod pretnjom otkaza ili iz čistog straha glasaju za ovu ili onu stranku, zašto bi iko sažaljevao one koji su finansijski obezbedili svoju decu do 30. godine? Jesu to fudbaleri tupsoni, ali da li je moguće da među njima ne postoji jedan sa par cm kičme? da napuste reprezentaciju i budu duciji simonovići(ne forumski) ni taj film nećemo videti jasno mi je da nećemo, kao što ni ja ne mogu da navijam za pizde i govnare, koji će svako govno da pojedu zbog sledećeg ugovora. Edited October 30, 2017 by ljakse
Pokojni Ruxin Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Bogami, ja imam dvojbu oko toga jer mi nije bas jasno sta oni tacnu tamo reprezentuju. Inace, nevjerovatno je koliko je mafijaska udruga (TM by ljakse) ogranicena i koliko im je dupe zinulo na kratkorocni plijen i koliko rade u korist vlastite shtete. Hajde da imaju plan da stvarno dovedu nekog boljeg, pa da im se i oprosti ne-eticnost. Da im je naisla prilika da uzmu neko ime tipa Capello, pa da covjek kaze, OK nije fer prema Muslinu, ali bizniz je biznis (naravno, ako se ispostuje ugovor). Mislim da bi im javnost oprostila, ali ovakav trostruki pucanj u vlastito stopalo je bas glib. Ma da dođe i pep lično bilo bi neozbiljno očekivao da je tih par prijateljskih dovoljno da se bitnije odmakne od tog muslinovog destruktivnog sistema koji je donosio 2 gola i 2 boda po meču. Ja stvarno ne pamtim ovoliko sulud potez, kad su se prvi put pojavile priče mislio sam da su šanse da je čak i kokeza toliko glup negde oko 2%... šta predlažeš, da odu i nalupaju šamare kokiju i kažu da to tako ne može da napuste reprezentaciju i budu duciji simonovići(ne forumski) ni taj film nećemo videti rekao sam onomad da me zabole za slavoljubovu i kokezinu reprezentaciju, kad slavoljuba više nema red je i ja da deliično revidiram stav Pa ono, mogo bi makar kapiten da predoči javnosti šta ti ljudi koji su i izborili plasman misle o svemu ovome.
gone fishing Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 ma neka krle vodi rep. neka se kali na sp, pa da se dokazuje u kval. za ep ^_^
Ros Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 ma neka krle vodi rep. neka se kali na sp, pa da se dokazuje u kval. za ep ^_^ istinu za volju, te kvalifikacije za EP su nam rak rana :(
Babu Bhatt Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Ja se nadam da Žuti ne bi prihvatio. Uostalom, rekao je nedavno da se zazelio klupskog fudbala, spominje se vec neko vrijeme Trabzonspor. Ovom savezu bi najbolje pristajalo staro laprdalo aka Ćiro
ljakse Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Ja se nadam da Žuti ne bi prihvatio. Ma to nema šanse, to je buva najobičnija. Ja se nadam da Piksi neće, voleo bih da ga pamtim kao legendu i kul lika.
Recommended Posts