dragance Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 mislim da je izglednije da je, sa krajem kvalifikacija, ugovor istekao, te da se radi na novom.
*edited by mod Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Tesko da je to, vecinom se ti ugovori potpisuju do kraja ciklusa racunajuci i zavrsni turnir, pa se tek onda svode racuni.
dragance Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Tesko da je to, vecinom se ti ugovori potpisuju do kraja ciklusa racunajuci i zavrsni turnir, pa se tek onda svode racuni. Nasao sam. Ugovor je istekao sa krajem kvalifikacija: http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:603788-MUSLIN-NOVI-SELEKTOR-SRBIJE-Ugovor-potpisan-do-kraja-kvalifikacija-za-SP-u-Rusiji
omiljeni Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Nije istekao Sa Muslinom će biti potpisan ugovor do kraja predstojećeg kvalifikacionog ciklusa za Svetsko prvenstvo koje će 2018. godine biti održano u Rusiji, uz automatsku opciju produžetka do eventualnog plasmana u baraž kao i na sam završni deo Mondijala u slučaju učešća našeg najboljeg nacionalnog tima na svetskoj smotri.
*edited by mod Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Nego na tragu tog clanka, izgleda da ce Svilar da bude pozvan za Azijsku turneju sto bi stvarno bila sjajna vest. Stojke je zasluzeno zacementiran do Rusije ali nakon toga ce se najverovatnije svesti prica na Svilara i Rajkovica.
*edited by mod Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 I jos jedna zanimljivost http://scorenigeria.com.ng/2017/10/26/serbia-propose-pre-world-cup-friendly-against-nigeria/ President of the Serbia-Nigeria Chamber of Commerce, Temi Gold, disclosed that contacts have already been made with top NFF officials over this friendly. :D
MocaVukotic Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 kakav ugovor, zar nije razlog za smenu to što je, kao i nekad u zvezdi, od pojedinih igrača tražio pare za poziv u repstaciju? tako sam pročitao u žurnalu još pre mesec dana. takođe, tada je najavljen piksi.
Drug Chabor Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Sa Nigerijom smo igrali maja '98 pred SP u Francuskoj, očigledno ne menjamo mušterije za završne utakmice...
Mr.Mxyzptlk Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 mislim da imam negde kod kuce kartu sa ove utakmice ^_^
Filozof manijak Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Zalim slucaj, sad je na redu trener iz Partizana
kud u maglu Simoviću Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Zalim slucaj, sad je na redu trener iz Partizana +1
Recommended Posts