Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

mislim da je izglednije da je, sa krajem kvalifikacija, ugovor istekao, te da se radi na novom.

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Tesko da je to, vecinom se ti ugovori potpisuju do kraja ciklusa racunajuci i zavrsni turnir, pa se tek onda svode racuni.

Posted

Nije istekao

Sa Muslinom će biti potpisan ugovor do kraja predstojećeg kvalifikacionog ciklusa za Svetsko prvenstvo koje će 2018. godine biti održano u Rusiji, uz automatsku opciju produžetka do eventualnog plasmana u baraž kao i na sam završni deo Mondijala u slučaju učešća našeg najboljeg nacionalnog tima na svetskoj smotri. 
Posted

A, ok. Nisam procitao dalje od naslova :isuse: 

Posted

Nego na tragu tog clanka, izgleda da ce Svilar da bude pozvan za Azijsku turneju sto bi stvarno bila sjajna vest. Stojke je zasluzeno zacementiran do Rusije ali nakon toga ce se najverovatnije svesti prica na Svilara i Rajkovica.

Posted

kakav ugovor, zar nije razlog za smenu to što je, kao i nekad u zvezdi, od pojedinih igrača tražio pare za poziv u repstaciju? tako sam pročitao u žurnalu još pre mesec dana. takođe, tada je najavljen piksi.

Posted

Sa Nigerijom smo igrali maja '98 pred SP u Francuskoj, očigledno ne menjamo mušterije za završne utakmice...

Posted

mislim da imam negde kod kuce kartu sa ove utakmice ^_^

Posted

Zalim slucaj, sad je na redu trener iz Partizana :fantom:

Posted

Zalim slucaj, sad je na redu trener iz Partizana :fantom:

+1

2nvgpxi.jpg