Filozof manijak Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Nojer bi ovo raščistio lagano, a Mustafa se povlači
reginald Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Kao da gledam rekreativce u balonu. Ivanovic je kriminalan. Mogli su vec tri komada dati i svaki je njegov.
MiddleClass Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 (edited) @Filozof Cekao je na gol liniji. Neshvatljivo... Edited October 6, 2017 by MiddleClass
duda Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 i ja koja se ič nerazumem u fudbal, moram da kažem da je ovo nikakvo igranje :D a moram da gledam jbg
189- Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 nezampacen user nas prati jos od zreba za grupe. gotovo da je sramota sa ovakvom igrom otici na svetsko prvenstvo. velika konkurencija za izabrati najgoreg igraca u ekipi za ovih pola sata.
MiddleClass Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Tadic se raspada kako je pocela nova sezona.
iDemo Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 i ja koja se ič nerazumem u fudbal, moram da kažem da je ovo nikakvo igranje :D a moram da gledam jbg Uteshno je sto nikad nije bilo znacajno bolje (ono - cirka od 1974te znam sigurno)... :)
Mostly harmless Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Kakvo jebeno govno od fudbala. Ako ima pravde u kosmosu, dace nam bar jos 3, sto im zelim od srca Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Recommended Posts