Cash Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 ja sam ženi već nagovestio da idem u beč . tako da, ima mesta u kolima :) Ma ne znam trebam da skupim 1 ekipu. Od mene do Beca je 4 sata vožnje
iDemo Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Sećam se SP u Argentini, tona rolna papira. A sećam se dobro i SP u Španiji, sudjenja protiv Španaca, Zajecov “penal” van 16m i ponavljanja penala dok Špansc nije dao gol. A tek hondurasa. Takođe i bojkota reprezentacije igrača zbog sponzora. Ovi nasi nisu ni igrali u Argentini, je l' tako beshe?? Je l' to kad je onaj Kamacho ii tako neki popio vlashicu vode (u vugla)? A taman smo se (bili) nalozili - ono - Kica, Praja... Dobro - nije Kica, Praja nego Dzaja al' isti kur@c.
Toni Sumaher Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 (edited) Huanito nam je dao gol iz ponovljenog penala '82. Igrali smo sa Spancima kvalifikacije i za EP 80, stalno je sa njim bilo problema, bio je velika prznica i folirant. Poginuo je u saobracajki na kraju karijere. Od 12:45 cuvena flajka... Edited September 6, 2017 by Toni Sumaher
MiddleClass Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Bio je dobar sinoc. Jedino onaj gol sto je primio sa 2m glavom. Ono ne bi golman iz seoske lige dozvolio. Srecom ofsajd. :D
harper lee Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Matic se u opasnu zver od igraca pretvorio, bio bi starter u svakoj reprezentaciji na svetu. Od Vidica nismo imali ovako dominantnog igraca na svojoj poziciji.
MiddleClass Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Jebale vas kalkulacije "ako izgubimo obe, mozemo na guzove, gol razliku, pomozi Boze..." Napadni, zgazi i Austrijance i Dzordzijance! +1
goofs Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Koje su nam sanse da pobedama u preostale dve utakmice popravimo onaj gej FIFA ranking i zabodemo neki normalniji ćup za WC? Kako to ide?
MiddleClass Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Ma Rumunija je bila nosilac za ovo SP. Fifa to smijesno radi.
levi Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 U svim hajlacima preskaču našu prvu šansu na samom početku, kad je Mitar vratio po zemlji sa desne strane, a mislim da je ni u prenosu nisu ponovili. Ne znam ko je šutirao, jel bio Matić?
reginald Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 U svim hajlacima preskaču našu prvu šansu na samom početku, kad je Mitar vratio po zemlji sa desne strane, a mislim da je ni u prenosu nisu ponovili. Ne znam ko je šutirao, jel bio Matić? Matic je sutirao. Nisko, po sredini. Da nije blokiran, golman bi branio.
levi Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Da je bio neko prisebniji da zalomi, ne mora kao Piksi protiv Španije, samo de je primi i da pogleda, imao je vremena
Apollo Creed Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Šta mislite-dokle možemo na SP? 1/4 je realno, 1/2 ako nas usere u ždrijebu...
Recommended Posts