Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Netačno. Ipak se brišu utakmice sa poslednjim u grupi kada se odlučuje ko će u baraž.

Ranking of second-placed teams

At the time of the draw, groups H and I had one team fewer than the other groups so it was announced that matches against the last-placed team in each of the six-team groups would not be included in the ranking of the second-placed teams. UEFA has confirmed that, even after the admission of Kosovo and Gibraltar and with all groups now containing six teams, this regulation has not changed and matches against the sixth-placed team in all groups will still be discarded.[25] As a result, only eight matches played by each team will be counted in the second-placed table.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Replies 42.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1682

• levi

1124

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

994

Posted

To ti je Hamlete za drugoplasirane. Znaci to nas nije briga. Svakako smo u barazu, a iz ostalih grupa strijepe da ne budu najgori drugi jer ta ekipa ne igra baraz.

Posted

Bogami, trenutno je Vels poslendji na toj listi 2plasiranih timova.

Posted

Objasnio je Aca, svakako će 2. iz naše grup biti ugrožen, ko god da bude

A ima i to smisla da se ipak brišu posldnji, da bi se anulirale pobede protiv amaterskih reprezentacija, pošto ih nema u svim grupama..

Posted

Jebale vas kalkulacije "ako izgubimo obe, mozemo na guzove, gol razliku, pomozi Boze..."

Napadni, zgazi i Austrijance i Dzordzijance!

Posted

Veceras karamo ruzno ove balvane...

:Hail:

Posted

Maestralno! Dočekali da nam odbrana nije jači dio tima i da je lijepo gledati reprezentaciju kad ima loptu u nogama. Ja imam 36 god i ne pamtim to.

Ja sam gledao, dok nisam dig'o ruke, nashu reprezentaciju od prvenstva 1974te u Nemackoj. I uopste "nash" fudbal. Osim one Osimove reprezentacije sto je ispala na penale u Italiji 1990te i Zvezde u Bariju - sve ostalo je - uz postovanje pojedincima koji su znali da igraju i to znali da unovce po inostranstvima - dakle, sve ostalo je bilo bobu plakati... Ne znas da li su gori (bili) igraci ili 'strucnjaci'... Ne znas da li da se radujes kad udju na neko EP i/ili SP ili da gledas kako ce da ih operu razni srednje-zalosni timovi... Kad nas omlate razne Francuske, Argentine i Obale lozovace sa 2-3-5-6 prema nula... Ili kad nasi daju gol tamo i ovamo. 

J-e-z-a, brate. jeza... 

Posted

Ja sam gledao, dok nisam dig'o ruke, nashu reprezentaciju od prvenstva 1974te u Nemackoj. I uopste "nash" fudbal. Osim one Osimove reprezentacije sto je ispala na penale u Italiji 1990te i Zvezde u Bariju - sve ostalo je - uz postovanje pojedincima koji su znali da igraju i to znali da unovce po inostranstvima - dakle, sve ostalo je bilo bobu plakati... Ne znas da li su gori (bili) igraci ili 'strucnjaci'... Ne znas da li da se radujes kad udju na neko EP i/ili SP ili da gledas kako ce da ih operu razni srednje-zalosni timovi... Kad nas omlate razne Francuske, Argentine i Obale lozovace sa 2-3-5-6 prema nula... Ili kad nasi daju gol tamo i ovamo.

J-e-z-a, brate. jeza...

+1

Sa razlikom što moje sećanje seže do SP u Španiji

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Posted

+1

Sa razlikom što moje sećanje seže do SP u Španiji

To beše 1982ge, kad je Rosi plodio Njemce?? Izgubio moj kum gajbu piva na to finale... Nije mi ga ni danas zao - ja sam navijao za Italiju.

Da budemo u duhu topika - nasi su se plasirali i popusili preko Hondurasa i te iste (koliko se secam?) Spanije. Na foru Radanovica - ako nisam pomeshao??

Sent from my SM-G900I using Tapatalk

Posted

To beše 1982ge, kad je Rosi plodio Njemce?? Izgubio moj kum gajbu piva na to finale... Nije mi ga ni danas zao - ja sam navijao za Italiju.

Da budemo u duhu topika - nasi su se plasirali i popusili preko Hondurasa i te iste (koliko se secam?) Spanije. Na foru Radanovica - ako nisam pomeshao??

Radanovićeva klasika sa Poljuda beše u kvalifikacijama za EP u Francuskoj, ako si na to mislio. Doduše, ipak sam ja ranih 80-ih bio klinac od 8+, tako da ne bih mogao da tvrdim o nekim preteranim detaljima sa SP u Španiji... Da li zbog tv prijemnika EI Niš ili vremenske distance, ali tog prvenstva se sećam kao kroz maglu...

Ah, PPP forum, jedno od poslednjih mesta gde mogu da se izvlačim na foru "mladosti"... Zanimljivo bi bilo saznati koje je prosečno doba članova PPP, pošto ne verujem da je ispod 40+...

Posted

Ako je za EP onda je ok - ja sam samo malo zakrečio...

Posted

uveo nas mustafa u ligu evrope

:D

Sad bi Miloe trebao da konstatuje to  :fantom:

Posted

Sećam se SP u Argentini, tona rolna papira. A sećam se dobro i SP u Španiji, sudjenja protiv Španaca, Zajecov “penal” van 16m i ponavljanja penala dok Špansc nije dao gol. A tek hondurasa. Takođe i bojkota reprezentacije igrača zbog sponzora.

Posted

Ajmo u Bec :)

ja sam ženi već nagovestio  :lolol: da idem u beč .

tako da, ima mesta u kolima :)