MiddleClass Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Znam, da su medjusobni susreti i gol razlika posle , ali nisam znao kako stojimo sa gol razlikom ... Prvo se gleda gol razlika. Mozemo dvaput dobiti Vels, ako imaju bolju gol razliku oni idu dalje.
Toni Sumaher Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Nema razloga da se ne napadne polumrtva Austrija, bod nam ionako malo igra, skoro ništa.
kipo Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Maestralno! Dočekali da nam odbrana nije jači dio tima i da je lijepo gledati reprezentaciju kad ima loptu u nogama. Ja imam 36 god i ne pamtim to.
aram Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Neko reče gol razlika, ali bez utakmica sa poslednjim u grupi? Kako tu stojimo onda? Mada, nebitno, dobićemo austrijance :)
mandingo Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 (edited) Velsani mogu mnogo lako da izduvaju u Gruziji. 15 minute bunkerisanja na kraju. Ali smo generalno dobro igrali. Edited September 5, 2017 by mandingo
borris_ Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Vels igra protiv Gruzije tamo i iraca kuci. Laksi je srpski raspored.
Milogled Bluff Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 (edited) Neko reče gol razlika, ali bez utakmica sa poslednjim u grupi? Kako tu stojimo onda? Mada, nebitno, dobićemo austrijance :) to sa poslednjim u grupi vazi kod rangiranja drugoplasiranih ekipa. ne znam da li se odnosi i na gol razliku ma gotovo je ovo, na mundijalu smo Edited September 5, 2017 by Milogled Bluff
borris_ Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Neko reče gol razlika, ali bez utakmica sa poslednjim u grupi? Kako tu stojimo onda? Mada, nebitno, dobićemo austrijance :) Nema toga vise. Sve grupe imaju isti broj ekipa.
levi Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Neko reče gol razlika, ali bez utakmica sa poslednjim u grupi? Kako tu stojimo onda? Mada, nebitno, dobićemo austrijance :) Ne, zašto? cela gol razlika
goofs Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Je l bio realan crveni? Nisam video dobro TV pa nisam uspeo da procenim.
borris_ Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Bio je faul, zadnji igrac u odbrani, zasluzeni crveni.
levi Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Poslednji se briše od rangiranja reprezentacija iz različitih grupa, da bi se svi sveli na isti br utakmicaA sad i toga nema, jer sve grupe imaju po 6. Konačno su uspeli geostrateški da podese broj zemalja u evropi koji je deljiv sa brojem grupa -_-
Milogled Bluff Posted September 5, 2017 Posted September 5, 2017 Muslin mozda nije vrhunski trener, ali nije ni sarlatan kao advokat, kapriciozni kreten kao mihajlovic i mentalno zaostao kao pizon. Shodno tome, ponovo imamo reprezentaciju koja se moze nazvati tim imenom. Daleko je to od velike ekipe, ali bar smo tim, a ne grupa gradjana koja sluzi za sprdnju.
Recommended Posts