porucnik vasic Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Занимљиво да нико од вас не помиње "нашег" Ацу као опцију за првог голмана а он је већ у репрезентацији... Гледаш лигу Краљевине Данске?
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Гледаш лигу Краљевине Данске? A ti gledas Izraelsku? Acko je u Danskoj izabran za igraca jeseni od strane navijaca svog kluba, veruj mi nista losiji nije od ovog sto u Engleskoj igra samo u pabovima, ili malog naduvenka koji nas je osakatio protiv Iraca cini mi se , ili mozda Austrije.. Decko zasluzuje sansu, ali dobro. Inace, nikakvu igru nemamo, bar rezultate imamo, valjda bolja opcija nego da je obrnut slucaj..
Redrooster Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Dvojica na spisku repke trenutno (Acko i Stoiljkovic),Mrka stasava prevelik je to udarac na zeludac prestonicara,koji inace ne vole (prate) repku zbog "znamo vec kojih večitih korisnika drzavnih jasli", ali daju sebi za pravo odluke ko ce igrati a ko ne u repki...beraci pamuka ne mogu jbg
Ratamahatta Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Ej, klub koji ni kroz ovaj atar ne moze u pretkolo pretkola kvalifikacija za Kup UEFA.
Captain_Darling Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Ej, klub koji ni kroz ovaj atar ne moze u pretkolo pretkola kvalifikacija za Kup UEFA. Овде је тема репрезентација и играчи који играју или треба да играју у њој. Не видим какве везе има из ког клуба долази неки играч ако покаже да има квалитет да буде у репрезентацији... Иначе, мислим да свако ко прати фудбал добро зна какве је играче кроз историју дао овај клуб који "ни кроз овај атар не може у претколо преткола квалификација за Куп УЕФА", а можда се баш голманима можемо посебно похвалити.
Captain_Darling Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Гледаш лигу Краљевине Данске? Гледао сам Ацу годину дана код нас и скоро цела јавност се сложила да је момак био најбољи или међу најбољим голманима код нас. Што се тиче Данске лиге, пратим његова издања, интерврнције, напредовање... Како рече колега горе, Аца је од стране навијача изабран за најбољег играча свог клуба.
pantelia Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Занимљиво да нико од вас не помиње "нашег" Ацу као опцију за првог голмана а он је већ у репрезентацији... Pa spomeni ga ti jbt, ko ti brani?
levi Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Овде је тема репрезентација и играчи који играју или треба да играју у њој. Не видим какве везе има из ког клуба долази неки играч ако покаже да има квалитет да буде у репрезентацији... Očigledno ima veze, pošto sve vreme pričaš samo o igračima jednog kluba Pa i vas bi boleo kurac za Acka Mrku i Brku da nisu iz Radničkog, zašto branite to pravo ostalima?
Captain_Darling Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 (edited) Ни најмање не браним другима да причају о коме год желе, не знам где си видео да сам некоме оспорио то право? Само сам се питао како то да сви причају о Стојковићу, затим Рајковићу па онда о неким другим голманима, а нико не помену момка који је исто у репрезенацији стандардно од кад је Муслин селектор. Edited March 26, 2017 by Captain_Darling
pantelia Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Па ето јесам, цитирао си ме... Pa eto, sad su izjednaceni i Mustafa i Rajko i Aca, spomenuti su na PPP
levi Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 I Vanja Milinković Savić! kako to da njega niko ne spominje? <_<
Captain_Darling Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Мислим да је ВМС поменут, добар голман стварно. Ја сам лично мишљења да је време да Стојковић препусти место неком млађем, мада морам да признам да је ову утакмицу са Грузијом одлично бранио, није имао своје уобичајене проблеме приликом шутева из даљине. Рајковић и Јовановић су следећи на реду и рекао бих да нико од њих двојице не би требао да има неку посебну предност, треба им пружити прилику па да се види ко заслижује број 1.
Ratamahatta Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Voleo bih da imam time machine i da se vratim da vidim da li je ikad iko pricao o Cicovicu. :D
Recommended Posts