March 24, 20178 yr sace shuknu dva sa bokova i bod kao kuca ???? Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
March 24, 20178 yr Sledi kazna zbog ovog batadjorisanja , jebao ga Gudelj i jos jedan zadnji bezvezni ...
March 24, 20178 yr Sledi kazna zbog ovog batadjorisanja , jebao ga Gudelj i jos jedan zadnji bezvezni ... +1 nikad se naši treneri neće naučiti pameti. možda i pobedimo ali uz ludu sreću samo. pritisnuće nas opasno, sevaće sa svih strana.
March 24, 20178 yr Koliko smo mi ukupno puta pobedili ove s Kavkaza/Kazahstan tamo? Ja se secam jednom da smo koknuli Azerbejdzan tipa 6-1, i jedno bar 5x nista.
March 24, 20178 yr znam da se ovde po difoltu kenja po batadjorizmu, ali gruzijci su najopasniji iz igre 1 na 1. na ovako postavljenu odbranu nam gol mogu dati samo iz nekog usera.
March 24, 20178 yr Kako mrzim ovaj kukavičluk, bez obzira na krajnji ishod. Pa dajte bre, igramo protiv Gruzije i branimo se totalnim bunkerom dvadeset minuta. Ajde malo vere u sebe.
March 24, 20178 yr +1 Reko ulazi djurdjevic ili neko drugi da pritisne njihovu odbranu a on gudelja kineza ubacuje.. Siso Muki
March 24, 20178 yr Pitanje je koliko je Mitrović spreman fizički da pomogne i u sredini, delovao je da se preforsirao.
March 24, 20178 yr Kako mrzim ovaj kukavičluk, bez obzira na krajnji ishod. Pa dajte bre, igramo protiv Gruzije i branimo se totalnim bunkerom dvadeset minuta. Ajde malo vere u sebe. Dok smo imali vere u sebe pravili su nam šanse kad su hteli, kao što si primetio u 1. pol
March 24, 20178 yr Mijat Gacinovic ulazi... Kostic izlazi... Poslato sa Redmi Note 3 Pro ili Asus tableta
March 24, 20178 yr Dok smo imali vere u sebe pravili su nam šanse kad su hteli, kao što si primetio u 1. polJedna stvar je povući se i igrati na kontre, a druga izvesti jedinog špica za trećeg zadnjeg bezveznog. Ne sviđa mi se to i mislim da možemo više.
March 24, 20178 yr znam da se ovde po difoltu kenja po batadjorizmu, ali gruzijci su najopasniji iz igre 1 na 1. na ovako postavljenu odbranu nam gol mogu dati samo iz nekog usera. bravo. izgleda da si u pravu. ah, evo ga i gol !!!!