mlatko Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 sace shuknu dva sa bokova i bod kao kuca ???? Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Geo Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Sledi kazna zbog ovog batadjorisanja , jebao ga Gudelj i jos jedan zadnji bezvezni ...
Kreator Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Sledi kazna zbog ovog batadjorisanja , jebao ga Gudelj i jos jedan zadnji bezvezni ... +1 nikad se naši treneri neće naučiti pameti. možda i pobedimo ali uz ludu sreću samo. pritisnuće nas opasno, sevaće sa svih strana.
Ratamahatta Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Koliko smo mi ukupno puta pobedili ove s Kavkaza/Kazahstan tamo? Ja se secam jednom da smo koknuli Azerbejdzan tipa 6-1, i jedno bar 5x nista.
Calavera Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 znam da se ovde po difoltu kenja po batadjorizmu, ali gruzijci su najopasniji iz igre 1 na 1. na ovako postavljenu odbranu nam gol mogu dati samo iz nekog usera.
Aleksandar88 Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Kako mrzim ovaj kukavičluk, bez obzira na krajnji ishod. Pa dajte bre, igramo protiv Gruzije i branimo se totalnim bunkerom dvadeset minuta. Ajde malo vere u sebe.
Azdaja Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 +1 Reko ulazi djurdjevic ili neko drugi da pritisne njihovu odbranu a on gudelja kineza ubacuje.. Siso Muki
J-♣ Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Pitanje je koliko je Mitrović spreman fizički da pomogne i u sredini, delovao je da se preforsirao.
levi Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Kako mrzim ovaj kukavičluk, bez obzira na krajnji ishod. Pa dajte bre, igramo protiv Gruzije i branimo se totalnim bunkerom dvadeset minuta. Ajde malo vere u sebe. Dok smo imali vere u sebe pravili su nam šanse kad su hteli, kao što si primetio u 1. pol
Milosh76 Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Mijat Gacinovic ulazi... Kostic izlazi... Poslato sa Redmi Note 3 Pro ili Asus tableta
Aleksandar88 Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Dok smo imali vere u sebe pravili su nam šanse kad su hteli, kao što si primetio u 1. polJedna stvar je povući se i igrati na kontre, a druga izvesti jedinog špica za trećeg zadnjeg bezveznog. Ne sviđa mi se to i mislim da možemo više.
Kreator Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 znam da se ovde po difoltu kenja po batadjorizmu, ali gruzijci su najopasniji iz igre 1 na 1. na ovako postavljenu odbranu nam gol mogu dati samo iz nekog usera. bravo. izgleda da si u pravu. ah, evo ga i gol !!!!
Recommended Posts