March 24, 20178 yr i sever isto na 2:3... mada ako je forumskim grobarima Spasić car-nemam ama baš ništa protiv... Edited March 24, 20178 yr by Apollo Creed
March 24, 20178 yr Jbt zaboravio sam da je i Rambo otisao direkt, mislio sam da je prvo igrao za Sevilju. Ali Rambo je faca, Perica je... Perica. :0.6: On ne izgleda ozbiljno ni u odelu. Edited March 24, 20178 yr by Plajvi
March 24, 20178 yr Spasarina zena mi je predavala matematiku, nije propustala da nam ne isprica kako joj je bilo u Spaniji a ja se u sebi smejem i mislim se, jeste, sigurno ga po dobru pamte tamo....propao je Spasic skroz danas, procerdao i propio sve, razveo se..bas ono tuga, kao najveci klosar... secam ga se jos iz Radnickog, kakva je to bekcina bila jbt ahahaha
March 24, 20178 yr Dok cekamo novi nastavak psiholoskog trilera apolo vs spasara, podsetimo se kakvo nas djubre od coveka i neprijatelj ceka veceras u dalekom tbilisiju... Pažnja: Vajs najveći neprijatelj srpskog fudbala! http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2017&mm=03&dd=24&nav_id=1243349
March 24, 20178 yr Kairat je ipak večja bruka Ne slazem se. Izbacili su duplo goru ekipu od sebe, to i nije neki podvig.