dragance Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Poziv je napokon dobio i Uroš Đurđević. Zaslužio je.+1 Meni sigurno najbolji domaći napadač trenutno.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 Po meni bi uz standardnog Matica ostala dvojica igraca u veznom redu kao starteri morali da budu Radoja i SMS, igraju jake lige, standardni su, odlicni igraci, ali....
borris_ Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Po meni bi uz standardnog Matica ostala dvojica igraca u veznom redu kao starteri morali da budu Radoja i SMS, igraju jake lige, standardni su, odlicni igraci, ali.... Radoja se povrijedio valjda. A za SMS nemam rijeci ali nisam ni trener.
MiddleClass Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Uz Matica ce igrati Milivojevic. Zasluzio je i radom i stazom i igrama...
porucnik vasic Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 Uz Matica ce igrati Milivojevic. Zasluzio je i radom i stazom i igrama... +1
levi Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 Kadetska reprezentacija Srbije izborila je plasman na Evropsko prvenstvo koje se održava u Hrvatskoj od 3. do 19. maja. Selekcija koju predvodi selektor Perica Ognjenović, posle pobede u prvom kolu protiv Švajcarske (2:1) i poraza u meču da domaćinom turnira Škotskom (0:1), savladala je u trećem kolu Crnu Goru 1:0 i zasluženo ostvarila veliki uspeh
zema Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 (edited) Rip shishke ☹ Edited March 23, 2017 by zema
Ratamahatta Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Da li nekom danas zvuci nerealno da je Perica dirikt presao iz Zvezde u Real? :D
Apollo Creed Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 ne. Ono što je nerealno je da je 1 Predrag Spasić iz Prtzn završio u tom istom Realu...
kud u maglu Simoviću Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 predrag spasić je bio standardni prvotimac na sp '90e gde smo odlično prošli, pa to nije bilo toliko iznenađenje kao perica. ili onaj žarkovac janković za kog su shvatili da ne može da igra revanš nekog kupa(il prijateljska) u nemačkoj jer ima zabranu ulazka zbog krađe po samiškama™
dragance Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Spasić se i dan danas računa kao Realov najveći promašaj. Mislim, nije on toliko loš bio, možda se nije navikao na Španiju...ali da je bilo ko drugi osim Osima bio selektor, kurac bi on video reprezentaciju osim u Tempovom posteru.
Apollo Creed Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 (edited) ma gotivac je bio Spasićara... Edited March 24, 2017 by Apollo Creed
copkillah Posted March 24, 2017 Posted March 24, 2017 Spasić se i dan danas računa kao Realov najveći promašaj. Mislim, nije on toliko loš bio, možda se nije navikao na Španiju...ali da je bilo ko drugi osim Osima bio selektor, kurac bi on video reprezentaciju osim u Tempovom posteru. Kapiram ostrašćenost i sve, ali reći da je Spasić realov NAJVEĆI promašaj je dovoljno za samoban na barem dve nedelje Jebote pa samo iz tvog™ kluba su bila dva veća promašaja, a da ne pominjem razne Anelke, Vudgejte, Gravesene. Jebeni Kasano!
Recommended Posts