November 16, 20168 yr Ok, verujem. pricacemo 6 septembra. jos sam pomesao, Wels je koid nas a u Dublin idemo... ali kao sto rekoh, meni ni martovski bod(ovi) iz Tbilisija se ne cine realna mogucnost. ...poslato sa prinudnog...
November 16, 20168 yr Ok, verujem. pricacemo 6 septembra. jos sam pomesao, Wels je koid nas a u Dublin idemo... ali kao sto rekoh, meni ni martovski bod(ovi) iz Tbilisija se ne cine realna mogucnost. ...poslato sa prinudnog... По тој логици да не излазимо наа терен уопште.
November 16, 20168 yr Irci su u boljoj situaciji jer su dobili Austriju na strani i sa nama igraju kuci. Al nisu oni nijemci da ne kiksnu nigde, ima jos mnogo da se igra.
November 16, 20168 yr Irci su u boljoj situaciji jer su dobili Austriju na strani i sa nama igraju kuci. Al nisu oni nijemci da ne kiksnu nigde, ima jos mnogo da se igra. Jel si presto da bojkotujes repku :)
November 16, 20168 yr Jel si presto da bojkotujes repku :) Gledam ih preko malih ekrana tv prijemnika.
November 27, 20168 yr Odlicna ekipica u Laziju, Djordjevic se pritajio da ostavi terena za mladog SMS @ Basta mu asistira. ...poslato sa prinudnog...