dete što u ogradi spava Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 (edited) Pobeda posle koje bi svaki navijač koji nije dosadna babetina rekao bar da je meč uzbudljiv, ali nemoj to da te ometa u misiji da nam deseti put danas kažeš kako je reprezentacija govno, savez debilan, a igrači sline. Uzbudljiv za neutralnog posmatrača, to sam već napisao. Reprezentacija je loša i to se vidi iz aviona. Malo ozbiljnija ekipa zatvori Tadića a za golove će se naša odbrana već postarati. Edited October 9, 2016 by dete što u ogradi spava
Nemanja Posrbica Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Malo sam potcenio Austrijance pred meč, ovo izgleda prilično dobro.
Nemanja Posrbica Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Uzbudljiv za neutralnog posmatrača, to sam već napisao. Reprezentacija je loša i to se vidi iz aviona. Malo ozbiljnija ekipa zatvori Tadića a za golove će se naša odbrana već postarati. Takvog tima u ovoj grupi nema. Mi ne jurimo osvajanje u Rusiji, već direktne kvalifikacije. Problema ima, ali daleko od toga da ne može da se popravi.
Dr Arslanagić Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 - Otvaraj sunce ti kulacko jebem...daj zito !!!
kud u maglu Simoviću Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Uzbudljiv za neutralnog posmatrača, to sam već napisao. Reprezentacija je loša i to se vidi iz aviona. Malo ozbiljnija ekipa zatvori Tadića a za golove će se naša odbrana već postarati. +1
Dimitrije Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Austrija deluje dobro. Imaju igru imaju kvalitet u sredini i napadu. Odbrana i golman su im slabiji deo tima. Inace upravo sam slusao Tadicevu izjavu za austrijsku TV. Zanimljivo je da je rekao da je Austrija zasluzila vise, makar bod.
Dimitrije Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Simovic i dete iz kolevke su postavili tezu da reprezentacija ne valja i kao krunski dokaz naveli da je to "vidljivo iz aviona". Oocigledno je da su obojca utakmicu pratili iz aviona.
*edited by mod Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 (edited) Takvog tima u ovoj grupi nema. Mi ne jurimo osvajanje u Rusiji, već direktne kvalifikacije. Problema ima, ali daleko od toga da ne može da se popravi. +1 Grupu bolju ne bi skockali sve da smo je birali na referendumu. @Dimitrije ovo im je bio rezervni golman. Edited October 9, 2016 by *edited by mod
Dimitrije Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Valjda i ti rezervni golmani treba nesto da znaju. Doduse ni Rajko ni Mustafa ne deluju bolje od austro-turcina tako da smo tu bili egal.
Dr Arslanagić Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Cela odbrana prilično loša, ne samo mučeni Mitrović, već posebno Bane i Kolarov. Plivali su, gubili lopte, davali loše pasove, pogledom ispraćali protivnike. Čak je i Nastasić nekoliko puta loše reagovao, iako je u defanzivi bio ponajbolji. Fejsi i Milivojeviću se nema šta zameriti obzirom na uloge koje su dobili. Svakako treba neko od njih dvojice da igra u paru s Matićem. Ja bih probao, da sam na Muslinovom mestu, alternative na bekovima i na desnom krilu, jer je i Rukavina prilično limitiran igrač (loš je bio večeras u defanzivi, a i u napadu je u više navrata sjebao odlične akcije). Možda Tomović, možda Lazović. Ne znam zašto Maksimović ne igra. Takođe, i Kolarovu i Ivanoviće je moguće produžiti igrački vek i naći novu namenu u centru odbrane, ako već postoji neki problem sa Maksimovićem. Ludi Mitar je definitivno prvi centarfor tima, ne toliko zbog dva gola, koliko zbog toga što se videlo da se lepo razume sa Tadićem i Kostićem. Davaćemo golove, konačno. Primaćemo ih puno takođe. Ako individualnim kvalitetom defanzivaca malo smanjimo opasnosti pred našim golom, biće dobrih rezultata.
adasevic Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Vidim da mnogi kukaju na sudjenje, al ja bih rekao da je sudija bio odlican. Sem kiksa kod njihovog drugog gola (a to ipak ide pomocniku na dusu) sve je bilo kako treba. Isti kriterijum, pustio da se igra, kartone davao na vreme... Radisa, vec par godina je pravilo da se ceka da se vidi koji igrac ce doci do lopte pa tek onda se signalizira ofsajd. To sto je zbunio mitrovica nije relevantno. Nema ofsajda kod prvog gola. Za ovaj drugi je nedic sve lepo objasnio. Indirekta takodje nema. Pravilo kaze da se indirekt svira kad igrac sa namerom vrati loptu golmanu. Ovde je bilo tesko skontati koji je od njih dvojice uopste udario loptu. Mitrovic je hteo da je izbine al je bio trapav. To ne bi sudio ni jedan sudija... Sto se tice utakmice, odlicna za gledanje. Dopada mi se zelja kod nasih igraca. Tadic je majstor, a iako sam bio malo skeptik zbog taktike lepo je to muki poslozio. Odbrana ce se utegnuti kad se ustali trojka pozadi. Vazna pobeda za nas, jer sad relaksirano idemo u vels gde bi sa 3 boda vec obavili pola posla... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
katamaran Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Simovic i dete iz kolevke su postavili tezu da reprezentacija ne valja i kao krunski dokaz naveli da je to "vidljivo iz aviona". Oocigledno je da su obojca utakmicu pratili iz aviona.
Recommended Posts