levi Posted September 24, 2016 Posted September 24, 2016 (edited) Au, zajebao sam se. Kako mu ide? Sad si me zbunio. Za Nikona ne znam, a Aleksandar Jevtic bivši c-for Zvezde igra standardno, dao je prvi gol na prošloj utakmici, ali je Čuka generalno raspad ove godine. Sad je došao novi trener pa ćemo da vidimo kakve su mu zamisli, danas na Banjici. Stigao je i Ognjen Ožegović, paklena je konkurencija u napadu Edited September 24, 2016 by levi
roux senyurt Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Sad si me zbunio. Za Nikona ne znam, a Aleksandar Jevtic bivši c-for Zvezde igra standardno, dao je prvi gol na prošloj utakmici, ali je Čuka generalno raspad ove godine. Sad je došao novi trener pa ćemo da vidimo kakve su mu zamisli, danas na Banjici. Stigao je i Ognjen Ožegović, paklena je konkurencija u napadu nikon je ovde. kao i mnogi drugi zavrsio je u prici " kako su roditelji sjebali dete".
Apollo Creed Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 "Što se tiče golmana, viđena je mala nesigurnost Predraga Rajkovića protiv Irske, u međuvremenu je Stojković počeo da brani. Nama je iskusan golman potreban u velikim mečevima, imaće Stojković prednost."
Korki Posted September 27, 2016 Posted September 27, 2016 Стојковић је увек лоше бранио шутеве из даљине.
Cane Vukic Prebranac Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Добили смо нове дресове. Тактика је ваљда да збунимо Велшане па да почну нама да додају лопту.
porucnik vasic Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Добили смо нове дресове. Тактика је ваљда да збунимо Велшане па да почну нама да додају лопту. Савршен.
levi Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 (edited) Dobro je da su konačno sklonili krstaču. Mada, po meni, domaći i away bi treblo da se razlukuju samo po boji, a ne da budu dva različita modela I u grbu FSS nema razloga da stoji ovaj adidasov tm dizajn lopte koja nas ničim nije zadužila, treba da bude stara lopta kao u grbu Barcelone i Basela, ne znam da li sam to već spominjao Edited September 28, 2016 by levi
gervasius twinkleminkleson Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Добили смо нове дресове. Тактика је ваљда да збунимо Велшане па да почну нама да додају лопту. Bas super izgleda. Mada vise volim kad su sorcevi druge boje u odnosu na dres, ali to je nebitno, sam dres je odlican
Captain_Darling Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Као што рече леви, не видим разлог да модел дреса буде различит за домаћи и гостујући, довољна је разлика у боји. Домаћи ми је лепши баш због те помало ретро крагнице :lala:
Lancia Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Dobro je da su konačno sklonili krstaču. Mada, po meni, domaći i away bi treblo da se razlukuju samo po boji, a ne da budu dva različita modela I u grbu FSS nema razloga da stoji ovaj adidasov tm dizajn lopte koja nas ničim nije zadužila, treba da bude stara lopta kao u grbu Barcelone i Basela, ne znam da li sam to već spominjao falim te boze:)
MocaVukotic Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 još da bude plava boja dresa i biće kako valja
Recommended Posts