September 2, 20168 yr Ima toga na SBB? Nesto se ne secam da sam naletao. edit: 364 na D3 :) Edited September 2, 20168 yr by katamaran
September 2, 20168 yr Golčina Gajić Koliko vidim dosta smo opasniji do sada, Italijani igraju kao da im odgovara nerešeno
September 2, 20168 yr Golčina Gajić Koliko vidim dosta smo opasniji do sada, Italijani igraju kao da im odgovara nerešeno Играмо боље и треба да их још стиснемо али ће сада да се повуку и на крају ће бити 1-1.
September 2, 20168 yr Igramo izvanredno, ako i ova generacije propadne neko bi morao da visi na Terazijama. @ katamaran Kod mene je rai uno na 364. Našao stream, hvala svakako.
September 2, 20168 yr Igramo izvanredno, ako i ova generacije propadne neko bi morao da visi na Terazijama. @ katamaran Kod mene je rai uno na 364. Našao stream, hvala svakako. 6 godina nas deli od naslova 'favorizovanim orlovima katarska zega osusila krila'
September 2, 20168 yr i kod mene na 364 rai uno :( http://www.cloud-tivu.net/Blog/rai-2-hd-in-diretta-streaming-anche-dallestero/ Evo, ako može da pomogne.