katamaran Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 (edited) Ima toga na SBB? Nesto se ne secam da sam naletao. edit: 364 na D3 :) Edited September 2, 2016 by katamaran
levi Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Golčina Gajić Koliko vidim dosta smo opasniji do sada, Italijani igraju kao da im odgovara nerešeno
Korki Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Golčina Gajić Koliko vidim dosta smo opasniji do sada, Italijani igraju kao da im odgovara nerešeno Играмо боље и треба да их још стиснемо али ће сада да се повуку и на крају ће бити 1-1.
Korki Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Коки организовао подршку, има више наших навијача.
Jozef K. Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Dobro igramo. Realno, većina iz ovog tima je regularno za A tim.
fandorin Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Igramo izvanredno, ako i ova generacije propadne neko bi morao da visi na Terazijama. @ katamaran Kod mene je rai uno na 364. Našao stream, hvala svakako.
Psihodelija Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Igramo izvanredno, ako i ova generacije propadne neko bi morao da visi na Terazijama. @ katamaran Kod mene je rai uno na 364. Našao stream, hvala svakako. 6 godina nas deli od naslova 'favorizovanim orlovima katarska zega osusila krila'
fandorin Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 i kod mene na 364 rai uno :( http://www.cloud-tivu.net/Blog/rai-2-hd-in-diretta-streaming-anche-dallestero/ Evo, ako može da pomogne.
Recommended Posts